Lilltorp 6

Lilltorp / Rådmansö, Norrtälje Karta & restider

3 450 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Här i Lilltorp, på härliga och havsnära Rådmansö, växer ett nytt område av trevliga familjevänliga villor fram! Möjligheten att förvärva en alldeles nybyggd villa på 160 kvm i två plan, med fem sovrum, där du själv sätter din prägel från första stund. Du kommer att följa bygget och vara med och bestämma inredningsval och ytskikt under tiden ditt drömhus växer fram. Tomten ligger i ett fint hörnläge, med tomt i söder- och västerläge. Tomten är grovplanerad, så under byggtiden och när huset står klart är det bara att börja plantera och njuta. Här planeras ett område av 7 st hus där två redan är färdigställda.

Huset har en optimal planlösning och är fördelat på hall, kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum som går att öppna för ett större vardagsrum, samt duschrum och groventré/tvättstuga. En trappa upp finner ni fyra sovrum varav ett något större samt allrum, duschrum och en liten arbetshörna intill trappan.
Denna bostad är rejält byggd av färdiga sektioner och invändigt uppbyggt på plats, med smakfulla och stilrena ytor som spelar bra med moderna detaljer i kök och badrum. Perfekt för familjen som inte vill bo alltför stort, men ändå ha flera sovrum och stor tomt i avskilt läge.

Lilltorp ligger ca 18 km från Norrtäljes stadskärna vilket innebär att du enkelt tar E18 dit och är framme på bara 20 minuter. Närheten till hav och en lantlig känsla lockar mest.

Är det din villa som står klar till våren 2019 kanske?

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info samt visning.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
160 m²
Antal rum
7 rum
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lilltorp 6 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 450 000 kr

Statistik

5 617
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 116 dagar sedan, den 27 juni 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips