Trollmossvägen 11

LINDBACKEN, Uppsala Se på karta

4 980 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
605 m²

Husmodell Smart 150 rymmer den större familjen! Planlösningen är modern med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplanet. I köket finns plats för en köksö. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna och ytterligare fyra generösa sovrum på övervåningen.

Myresjöhus är en av Sveriges största husleverantörer och de har under åren byggt ett stort antal villor i Lindbacken. Myresjöhus har skapat hemlängtan i över 80 år. Den erfarenheten använder de för att hjälpa dig och de anser att affären är lyckad först när du känner dig trygg och är helt nöjd.

Möjlighet att bygga en annan husmodell på tomten eller att bygga husmodellen på annan tomt i området i samråd med Myresjöhus. Kontakta Myresjöhus säljare för mer information.
Boka personlig visning av Myresjöhus visningshus på Svanmossvägen 5 i Lindbacken via Glenn på Myresjöhus.

Glenn Dolk / Säljare
010-434 14 34
[email protected]sjohus.se

Riksmäklaren ansvarar endast för försäljning tomten. Vill du veta mer om fler lediga tomter i området eller undrar något om Lindbacken är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Sisela Rosman: 070-548 08 02, [email protected]

Lindbacken är ett område med unik karaktär och atmosfär med närhet till en löprunda i naturen och med pendlingsavstånd till Stockholm. Ja, och en cykeltur till Uppsalas stadskärna. Området präglas av villor och radhus vid sidan av förskolor, skolor, idrottshall, fotbollsplan, parker och en liten huvudgata med närservice och inom kort även butiker. Lindbacken är en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där vännerna är många. Med inspiration från den klassiska trädgårdsstaden är området varierat och grönskande, med fina gaturum, närservice, butiker och många umgängesplatser. Inte minst i den stora parken i hjärtat av Lindbacken som blivit en fantastisk plats för umgänge, lek och idrott både för boende och besökare.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren