Claudelins väg 6

Ljugarn, Gotland Se på karta

16 000 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
365 m²
Tomtarea
843 m²
Byggår
2020

Här är ett unikt tillfälle att förvärva en fastighet i ett av Ljugarns bästa lägen. En spektakulär fastighet - intill den vackra stranden - som är bebyggd med ett pampigt hus om hela 365 m² fördelat på tre våningsplan som sammanbinds med hiss och trapphus.

Perfekt för en stor familj, företaget som vill erbjuda sina kunder och medarbetare något extra eller som ett personligt boutique hotell.
Huset har fem dubbelrum med privata duschrum varav det ena rummet har en separat entré i markplan. En stor svit med två rum, badrum och balkong. I övrigt finns ett kontor, frukostmatsal/lounge med WC samt utrymme förberett för kök. Interiört som exteriört har man använt sig av gedigna och tidlösa material med stora fönsterpartier som ger en sagolik utsikt mot havet och stranden.

Byggnaden färdigställdes hösten 2020 med höga krav på miljö, tillgänglighet och komfort där samtliga myndighetskrav för att bedriva hotellverksamhet är uppfyllda. Det centrala läget i Ljugarn nära restauranger, service, tennis och golf och bara några steg från den populära stranden ger en fantastisk möjlighet att förvärva en anläggning i toppklass.

Läs mer hos mäklaren
Bertwig Fastighetsförmedling AB