Vikensvägen 13A

Ljunghusen, Vellinge kommun Se på karta

14 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
180 m²
Biarea
11 m²
Tomtarea
989 m²
Byggår
1986
Driftkostnad
47 095 kr/år

TUFFT HUS I LYXFÖRPACKNING!
Exklusivt Kvänumkök, Hajom skjutpartier, privat västertomt utan insyn, listan kan göras lång! Helt enkelt en perfekt arkitektritad bostadspärla nära stranden i Ljunghusen.

Drömmer du om Ljunghusen och allt vad det innebär har du hamnat rätt precis här. Denna familjevilla ligger på ett unikt läge, inbäddad och omsluten av den vackra naturen i en privat oas. Tomten är ljuvlig och uppvuxen med många vackra tallar, precis som det skall vara här i Ljunghusen.

Huset är representativt och redan på uppfarten vittnar det om något utöver det vanliga. Intrycket från start är rent och välskött och känslan följer genom hela huset, underbart!
Här bor man bekvämt och trivsamt på 180 välplanerade kvadrat och här har inget lämnats åt slumpen. Huset har renoverats varsamt under åren och allt har gjorts med högsta kvalitet och omsorg. Planlösningen är finemang med tilltalande stora sällskapsytor och matplats invid kök och i direkt access mot vardagsrummet och i sin tur trädgården. Skjutdörrspartierna från Hajom tillsammans med alla övriga terrassdörrar bidrar till att vi får in de gröna omgivningarna i hemmet och ger oss vackert ljusinsläpp. De sociala ytorna samspelar fint och i vardagsrummet finns det infälld takbelysning kopplad till bekvämt Plejdsystem. Här finns helt klart en tydlig röd tråd i bostaden, klassisk skandinavisk elegans när den är som bäst.

Köket är snyggt och exklusivt från KVÄNUM med Miele vitvaror och modern rostfri bänkskiva, så smakfullt! Detta tillsammans med de platsbyggda detaljerna så som skänken vid matplatsen och de infällda ekhyllorna bidrar helt klart till den lyxiga känslan i bostaden. Sovrummen, ett badrum, ett extra allrum och arbetsrum hittar du praktiskt nog på ovanvåningen, här finns även ett mysigt sovloft!

Området är uppskattat av många barnfamiljer då det ligger på fint cykelavstånd till skola och förskola liksom lekplats, mataffär, bageri, skogsområden och så ja, stranden och havet förstås! En bättre plats att växa upp, bo och leva på är svårt att föreställa sig. Dessutom bra buss och pendlingsförbindelser till Malmö och Köpenhamn!

Varmt välkomna till vackra Vikensvägen 13 A!

Läs mer hos mäklaren
Malmöhus Mäklarna AB

Kontakta mäklaren

Elin Strandh

Malmöhus Mäklarna AB
Mäklare Elin Strandh, Malmöhus Mäklarna AB
0709-79 33 86