Gunnarstorpsvägen 17

Ljungsbro, Linköping Karta & restider

5 695 000 kr
VillaVilla

På Gunnarstorpsvägen uppförs just nu två, exklusiva, arkitektritade villor där första huset blir inflyttningsklart efter sommaren. Den klassiska New England-inspirerande exteriören är vacker och tilltalande med sina stora, spröjsade fönster och liggande träpanel. En liten farstukvist med klinkergolv ramar in entrépartiet där ytterdörren är grå med sidoljus och har nyckelfritt lås (Yale Doorman). Både förrådsdörr och groventrédörr har också samma låssystem - inget krångel med nycklar. Bredvid huset ligger ett påkostat dubbelgarage om 33,5 kvm med elektriska portar och klinkergolv. I bakkant på garaget finns ett stort förråd, också det med klinkergolv, om hela 19 kvm, en gästrumsavdelning för den som önskar? Tomten är väl tilltagen med utmärkt sydvästläge på baksidan vilket ger sol hela dagen. Tack vare läget mot skogen ges ett insynsskyddat läge och möjlighet att både ha en stor gräsmatta men också synlig bergsknall och en del naturtomt.

Entréplan erbjuder generösa sällskapsytor och en genomtänkt planlösning. Samtliga rum har vattenburen golvvärme och takhöjden är hela 2.60 m. På golvet ligger ekparkett, väggarna är vitmålade och samtliga lampkontakter och spotlights är dimbara. Hallen har ett ljusgrått klinkergolv samt tre garderober. Intill hallen ligger ett ljust duschrum med fönster. Ni möts efter entrén av en stor sällskapsyta med påkostat kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket har vit inredning med rostfria vitvaror, är väl tilltaget med skåp och lådor och rymmer plats för matbord invid fönster. Mellan kök och vardagsrum är det förberett för kamin. I köksfönster och vardagsrumsfönster sitter LED-spotlights integrerade och alla fönsterbänkar förutom golv-till-tak- fönstren är av finaste carrarramarmor. Husets höjdpunkt är det stora matrummet, eller loungen, med stort fönsterparti och öppet upp i nock - helt fritt från insyn och med härlig utsikt mot naturen! Övre plan inrymmer tre bra sovrum med tre garderober vardera samt ett föräldrasovrum med klädkammare. Mellan rummen finns ett rymligt allrum samt ett badrum med badkar. Även på övre plan är samtliga lamputtag i taken dimbara och takhöjden är 2.60 m.

Ljungsbro är barnfamiljens paradis och ett område som kommunen satsar på; här finns inom kort gångväg ett centrum med den välkända chokladfabriken Cloetta, två restauranger/pizzerior, mataffär, apotek, affärer, café och vårdcentral. Ett stenkast från huset ligger Tellbovallen, en omtyckt fotbollsplan med ungdomsverksamhet, en stor lekplats och strövområden i skog och mark samt intill Motala Ström. På promenad-/cykelavstånd finner ni Göta Kanal med fina gång- och cykelvägar till Bergs slussar, Olstorp motionscenter med elljusspår, Vreta Klosters golfklubb samt badplats i Ljungsjön. Flera omtyckta förskolor finns i närområdet och det är gångavstånd till skola med upp till åk 9. Busshållplats finns 2 min från dörren.

Huset säljs färdigmålat med färdigställd altan/trätrall och grovplanerad tomt. Samtliga material som använts är inhandlade lokalt i Linköping. Möjlighet finns att i hus nr 2 göra ändringar i planlösning och tillval. Till förhandsvisningen önskar vi att ni anmäler er, huset är inte helt färdigställt men det är till större delar klart. Hjärtligt välkomna!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
174 m²
Tomtarea
1 025 m² tomt
Antal rum
7 rum
Byggår
2018
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gunnarstorpsvägen 17 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 695 000 kr

Statistik

21 639
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 68 dagar sedan, den 12 juni 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips