Böglarehult 806

Lönsboda, Osby kommun Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
62 m²
Tomtarea
7 663 m²
Byggår
1890
Driftkostnad
15 065 kr/år

Klassiskt torp ensam belägen i slutet av skogsvägen utan grannar. Stor charmig tomt med fin gårdsmiljö med många buskar och träd samt större ängsområde. Gäststugan och don 2 ladorna är som huvudbyggnaden, alla i gott skick. Huvudbyggnaden är ett gammalt torp i 1,5 plan, som har renoverats kontinuerligt av nuvarande ägare.
Huset är byggt av trä på granitstensockel, delvis nyare träbeklädnad, svarta betongtakpannor på taket, svarta stålrännor/stuprör, kopplade fönster och 2 nyare med tvåglasfönster på 1:a våningen och nyare huvud- och terrassdörr med tvåglasfönster. Fin nyare entréyta på ca 5 kvm.
Huset innehåller 2 vardagsrum, kök, badrum, 3 sovrum och kammare. Stor öppen träterrass i vinkel, från vilken det finns fin utsikt över tomten. Trots att huset är helt ensamt är det endast 3,5 km till Lönsboda stad med mataffärer, apotek, bank, pizzeria mm. Ca 6 km till närmaste badsjö med badplats och ca 10 km. till Immeln och Harasjömåla, som är ett vackert naturområde med många sjöar och vild natur. Området kallas södra Sveriges sista vildmark.
Fibernät finns i vägen ca 100 m från huset. Anslutningsavgift enligt GlobalConnect pr. august 2023 kr. 19 900.

Läs mer hos mäklaren
Dansk Ejendoms Consult

Kontakta mäklaren

Henrik Håkansson

Dansk Ejendoms Consult
Mäklare Henrik Håkansson, Dansk Ejendoms Consult
+45 4053 3007