Åkervägen 6

Lugnvik, Östersunds kommun Se på karta

2 750 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
158 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
1 335 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
41 300 kr/år

Till dig som vill sätta din egen prägel på ditt hem så finns nu möjligheten att förvärva en rymlig villa med en trädgård som är både inbjudande och spännande.

Med en timmerstomme på entrévåningen har detta hus sina anor från tidigt 1900-tal och har utökats under årens lopp. På 50-talet byggdes det på en övervåning som idag inrymmer tre sovrum och ett badrum samt en balkong med härlig utsikt över trädgården och även ner mot Storsjöns glittrande vatten. För att öka utrymmet ytterligare så grävdes det även ur en källarvåning, med gott om förrådsrum. Huset mäter idag 158 kvm boyta, och entrévåningen bjuder på en stor hall, kök med matrum, allrum och vardagsrum i fil, sovrum/kontor samt toalett och ett duschrum. Då det tidigare har varit 3 st lägenheter i huset så kan man med fördel planera om planlösningen för att få den att passa som en modern familjevilla!

Utemiljön är något extra på denna fastighet. Med en omgärdande häck befinner man sig lite i sin egen värld och här finns en stor jordkällare, med bra takhöjd som får vilken vinkännare som helst att vilja fylla upp hyllorna! Det finns även en lekstuga som står redo med inredning till nästa generation småttingar, samt ett äldre, litet garage.

I Lugnvik bor man bekvämt med närhet till Storsjöns strand men också cykelavstånd till stan. Det är nära till Lugnviks centrum med mataffär, skola, förskola och hälsocentral.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Sara Näslund

Storsjömäklarna AB
Mäklare Sara Näslund, Storsjömäklarna AB
070-2578822