Torgestad 100

Lyse, Lysekils kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
234 m²
Biarea
38 m²
Tomtarea
3694 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1978
Driftkostnad
28 691 kr/år

Nu påbörjar vi försäljningen av denna mycket gedigna och välaktade villa belägen på en större och solrik tomt i lugna och mycket natursköna omgivningar i Torgestad, strax utanför Lysekil.

Bostaden har en väldisponerad och genomtänkt planlösning med generösa ytor och där det också finns möjlighet att göra en separat lägenhet för uthyrning eller för övernattande gäster.
Den större grönskande tomten erbjuder allt från sköna gräsytor till rabatter och uteplatser samt möjlighet för dig som drömmer om att anlägga en köksträdgård eller är intresserad av odling. Här finns även gott om plats för parkering samt garage, förrådsbyggnad, jordkällare och en gammal smedja.

Området i Torgestad har ett fint läge med närhet till natur och Gullmarsfjorden. Här bor man med lantlig läge med landskap och åkrar samtidigt som man har absolut närhet till allt det som havet har ett erbjuda med salta bad, båtliv och fiske i Gullmarsfjorden. På kort promenadavstånd tar du dig både ner till badstranden och till naturreservatet Gullmarsskogen med motionsspår och välutrustat utegym och på höstkanten finns gott om möjligheter till promenader med svamp och bärplockning i de grönskande omgivningarna. För den golfintresserade finns på en kort bilfärds avstånd den fina 18-hålsbana på Holma Golf.
Här bor du ostört och fridfullt men med ett lättillgängligt läge bara en mil, ca 15 minuters bilresa, från Lysekil stad med dess utbud av affärer, restauranger och service. Fastigheten har också en perfekt belägenhet om man vill göra dagsutflykter till andra trevliga kustsamhällen som Hunnebostrand, Kungshamn och Smögen. E6 nås snabbt och enkelt och därifrån tar du dig till Göteborg på en timma och till Oslo tar du dig på cirka två timmar.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Lysekil

Kontakta mäklaren

Åsa Larsson

Fastighetsbyrån Lysekil
Mäklare Åsa Larsson, Fastighetsbyrån Lysekil
070-5456320