Sörkila 122

Lysekil, Lysekils kommun Se på karta

1 750 000 kr

1 895 000 kr -8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
94 m²
Biarea
14 m²
Tomtarea
2 560 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1909
Driftkostnad
15 551 kr/år

Via en slingrande väg, med lummig och vacker grönska som omfamnar framfartsvägen, möter Sörkila 122 upp i en solig och tilltalande glänta! Här möts man av stillhet och vacker fågelsång, njutbart och skönt efter en veckas händelserik tillvaro.
Trädgården ger rum för rekreation i den sköna hängmattan, men även för barn med benen fulla med spring. Här kan man rusta upp för ett parti med kubb, bollspel samt en match med badminton. Är du en person som vill prova odling? Då finns gott om plats även för större grönsaksland och bärbuskar. På tomten finns äppelträd, körsbärsträd och blåbär i mängder. I skogen strax utanför växer kantareller. Önskar man, finner man en härlig utedusch med tak från himmelens vackra skådespel.
Havsbad och klippor finns på cykelavstånd.

Bostaden ger rum för den stora familjen alternativt om man har vänner på besök. Entréplan erbjuder goda sällskapsytor och ovanvåning flertalet sovrum.
I Sörkila finns sköna promenadstråk i vacker natur, svampplockning och fågelskådning.

Närhet till Lysekil med endast 15 min, där man finner allt man kan behöva så som Livs, bank, vårdcentral och många härliga butiker och restauranger i vacker skärgårdsmiljö. Vidare till Uddevalla 48 min, samt Kungshamn/Smögen ca 45 min
Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil

Kontakta mäklaren

Jenny Labecker

Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
Mäklare Jenny Labecker, Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
+46701074483

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.