Väsbyholmsvägen 39

Mälarbaden, Eskilstuna Se på karta

16 500 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
254 m²
Biarea
33 m²
Tomtarea
7 641 m²
Byggår
2001
Driftkostnad
64 152 kr/år

Som en rosa dröm ligger den stora huvudbyggnaden inbäddad i den prunkande trädgården sluttande ner mot Mälarens strand. Här finns allt som behövs för att njuta av det goda livet! En paviljong för att bjuda på fantastiska middagar, ett växthus med plats att njuta av gårdens egna vin eller lusthuset för tebjudning vid stranden. Tomten ligger i söderläge och gränsar mot Mälaren där det finns gott om plats för vattenaktiviteter eller för avkopplande stunder med spabad eller bastubad.

För gäster finns ett väl tilltaget gästhus med eget kök, sovrum och allrum. Gården rymmer en mindre vingård- Väsby vingård- som är diplomerad och producerar idag omkring en hektoliter vin i gårdens egna vineri.

Huset har generösa umgängesytor med fantastiska ljusinsläpp och fri utsikt mot trädgården och Mälaren. Byggnaden är modern med hög standard men ger känslan av att vara ett gediget sekelskifteshus med dess smakfulla materialval och eldstäder som vedspis, kakelugn och kaminer. Såväl sovrum som kök och badrum har väl tilltagna ytor och på ovanvåningen finns en stor atélje och allrum fylld av skaparglädje. Och naturligtvis finns en vinkällare med plats för vinprovning i goda vänners sällskap!

Mälarbaden erbjuder inom promenadavstånd flera olika faciliteter. Här finns Mälarbadens golfklubbs natursköna drop-in bana med Mälarbadens sjökrog i anslutning där en god bit mat kan avnjutas. Butikerna på Wäsby är ett populärt utflyktsmål med olika evenemang under året. Här kan allt från inredning, kläder, hantverk och delikatesser inhandlas och Bistro Wäsby uppskattas av många besökare. För den naturintresserade erbjuder Skäret naturreservat fina möjligheter.

Mälarbaden ligger cirka 10 minuter från Torshälla centrum och 20 minuter från Eskilstuna centrum. Mälarbaden kan nås med buss och hit finns även cykelväg till den omtyckta badplatsen samt gästbrygga för de som vill komma sjövägen!

Det är goda pendlingsmöjligheter till såväl Västerås, Örebro och Stockholm som nås på dryga timmen.

Sökord: strandtomt sjötomt strandläge sjöläge

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna