Geijersgatan 42

Malmö, Malmö Se på karta

10 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
195 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
1 117 m²
Byggår
1916
Driftkostnad
42 881 kr/år

På insynsskyddad trädgård med otaliga planteringar och oaser ligger denna vackra sekelskiftesvilla ståtligt där modern interiör varsamt har bevarats och renoverats genom åren. Vackra brädgolv, ljusa rymliga rum med matsal och kök i ett perfekt samband, burspråk och nya fönster som speglar tidsepoken. Entréplan bjuder på storslagen entré och hall med vackra golv och högt till tak, gästtoalett och förvaring i hall, stilrent kök med snickerier i vitt och rostfria vitvaror, matsal med burspråk och utgång till baksida trädgård. Intill matsalen ligger vardagsrummet med öppen spis. Entréplan bjuder också på master bedroom med garderobsväggar och eget badrum med badkar.
Ovanvåningen har idag tre rum, varav två används som sovrum idag och det tredje används som kontor. På ovanvåningen finns husets andra, utav tre, badrum. Den tidigare vinden har inretts och används idag som gästrum.

Att kliva in på Geijersgatan 42 och uppleva ett hus med historia och där familjer i årtionden har levt, men som varsamt renoverats och underhållits under senaste åren, är för många en dröm. Nu blir den verklighet. Välkomna till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Limhamn