Torgnys Gata 9A

Malmslätt, Linköpings kommun Se på karta

5 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
150 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
700 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
47 705 kr/år
Antal besök
2 416

En fantastisk poolvilla i den gamla delen av Malmslätt väntar på familjen som söker en rymlig bostad med stort uthus och många härliga sällskapsytor, både ute och inne.

Detta vackra gamla hus byggt 1909 har en fin originalkaraktär, som genom åren har uppdaterats och förfinats till modern elegans och kvalitet i både design och funktion. Några exempel är det smakfullt renoverade köket och badrummens fina detaljer, samt genomgående fina trägolv av olika slag.

Boytan på 150 kvm är verkligen optimalt fördelad på 7 rum varav 3 sovrum. De många sällskapsytorna på båda våningarna ger sociala ytor för alla tillfällen och hela familjen. Vardagsrummet är en pärla med sin klassiska kakelugn. Likaså det inglasade uterummet med sitt sagolika ljusinsläpp och direkt tillgång till tomtens stora trädäck.

På övervåningen möts du av ett luftigt allrum med egen balkong, som kan bli en egen yta för de unga i familjen. Bostadens sovrum är samlade på övervåningen, varav ett master bedroom med egen gjutjärnskamin som ger maximal mysfaktor. Här finns även ett litet rum med fönster som antingen kan tjäna som walk in closet eller arbetsrum – du väljer!

På baksidan av huset finns groventré i direkt anslutning till tvättstugan, som är utrustad med både tvättmaskin, torktumlare och ett rejält tilltaget bänkutrymme.

Den underbara poolen och hela poolområdet flödar av sol från morgon till kväll på sommaren med omedelbar tillgång till sköna svalkande dopp närhelst man vill. När höstkylan kryper på kan du med ett leende på läpparna kliva ner i den varma bubbelpoolen.

Tomten på 700 kvm ger gott om grönska och gräsmattor runt huset och pooldäcket, med bra plats för såväl lek, bollspel och studsmatta som odlingsprojekt och blomsterprakt. Verandan och pooldäcket är väl insynsskyddade och generöst tilltagna för att rymma massor av vilstolar och utemöbler för gästfrihet i stor skala.

Bakom huset finns en äldre byggnad som huserar goda förrådsutrymmen och möjlighet att inrymma garage. Om du vill parkera utomhus rymmer infarten från Södermalmsvägen gott och väl två bilar.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Mathilda Raninger

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Mathilda Raninger, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
0709-89 00 09