Orangerivägen 10

Mariebo, Jönköpings kommun Se på karta

6 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
175 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
749 m²
Byggår
2004
Driftkostnad
21 537 kr/år

Välkommen till Orangerivägen och denna otroliga villa på närmare 200 kvm. Öppen planlösning, högt i tak och fönster i alla riktningar ger denna villa en charmig och lyxig hemkänsla. Alla detaljer i bostaden är noga genomtänkta för ett perfekt helhetsintryck.

Redan i hallen får du en god överblick över villans förstaplan. Stig in, häng av ytterkläderna och välkomnas direkt av ljusinsläpp och öppna ytor. Det första blicken dras till är de stora glaspartier i vardagsrummet som lyser upp och ger bostaden sin karaktär. Genomgående har bostaden öppna ytor med stora möjligheter att inreda precis som man önskar. Till vänster i hallen finner du köket med noga utvalda materialval och goda arbetsytor. Lägg även märke till förvaringsmöjligheterna i både över och underskåp. Till höger i hallen finner ni ett badrum samt en tvättstuga, båda med ljusa väggar och golv. I tvättstugan har man satt in tvättmaskin, torktumlare, tvättställ samt ett torkskåp. Här finns även en groventré vilket passar perfekt när man behöver kasta in smutstvätten direkt in i maskinen. Badrummet innehåller WC, dusch, handfat med kommod och överskåp.

På plan två finner Ni tre sovrum och ett badrum. Mellan sovrummen finns yta för bland annat kontor, extra förvaring eller garderober. Utöver detta finns en klädkammare som ger plats för ytterligare förvaring. Badrummet är utrustat med jacuzzi, dusch, WC, handfat med kommod samt en handdukstork. De tre sovrummen har goda ytor som skapar möjligheter för större möblemang och förvaring.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping

Kontakta mäklaren

Jeff Axelsson

HusmanHagberg Jönköping
Mäklare Jeff Axelsson, HusmanHagberg Jönköping
0709-370075