Linslagarevägen 8

Mjölby, Mjölby kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
118 m²
Biarea
85 m²
Tomtarea
980 m²
Byggår
1943
Driftkostnad
25 973 kr/år
Antal besök
4 756
Dagar på Hemnet
26

Strax utanför Mjölby, på väg mot Mantorp finns detta lilla villaområde mitt på vackra slätten med härligt lantliga omgivningar. Ett rofyllt litet samhälle med uppvuxna kvarter av tomter med åkrar och skogskanter som inramar.
Detta hus ligger på lugn gata och är uppfört 1943 med charmiga detaljer bevarade såsom det fina smidestaketet som omger fastighetens hörnläge. Entrésidan välkomnar genom grindpar och rymmer plats för parkering samt nedfart till garage under huset.
Via takad förstukvist och altan med uteplats nås sedan den rymliga hallen som har bra förvaring i kapprumsdel. Huset är rymligt tack vare den extra platsen i källardelen och det ges också bra utrymmen ute med uterum och terrass mot trädgården.
Det finns fyra bra sovrum i entréplanet, ett större ”master bedroom” i nyare, tillbyggd del av huset som har egen utgång till altanen samt garderobsvägg med bra förvaring.
Kök och vardagsrum hänger delvis samman som en trivsam social del av huset där köket är ett modernt arbetskök med utgång till uterummet åt ena hållet och öppenhet mot allrum med matplats åt andra. Här finns också en braskamin och fint ljusflöde tack vare hörnläget.
En trappa ner i källardelen finns gott om utrymmen med både gästrum, tvättstuga, badrum samt bastu med ”relax”. Här är ytan flexibel med flera rum för familjens behov av förråd eller hemmakontor.
Utemiljön är generös med flera soliga platser och en härligt plan gräsmatta för lek och gott om ordnad yta för odling och trädgårdsintresse. Det finns fruktträd och fina planteringar samt förråd och bod på tomten.
Från Spångsholm når man Mjölby på ca 10 minuter och ungefär samma avstånd till Mantorp. Det finns även bussförbindelser och närhet till Sya där det bland annat finns ett mysigt bageri och café samt gott utflyktsmål i de närliggande omgivningarna av skog och mark.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Kontakta mäklaren

Zebastian Pape Albrektsson

Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
+46763069118