Slingergatan 5A

Mölndal - Toltorpsdalen, Mölndals kommun Se på karta

7 450 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
174 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
686 m²
Byggår
1961
Driftkostnad
47 080 kr/år
Antal besök
6 265
Dagar på Hemnet
9

Villa med ett insynsskyddat läge. Formspråket är enkelt med tidstypiska detaljer bevarade, generösa och härliga ytor. Stora fönsterpartier där naturen bjuds in och grönskan ramar in. Huset ligger i ett lugnt och omtyckt område på perfekt avstånd till allt som behövs för en händelserik och bekväm vardag. Toltorpsdalen är ett utav Mölndals mest attraktiva områden, ett villaområde där många trädgårdar och parker är framtagna av landskapsarkitekter. Området anses trivsamt och attraktivt med närhet till kommunikationer. Detta är en villa som det är lätt att trivas i oavsett om man är fem i familjen eller bara två. Läget är idealiskt med lugnet man kan få med Ängårdsbergens många promenadstigar med underbar natur. Samtidigt är stadskärnan i Göteborg samt Mölndal bara är ett stenkast bort med allt vad centrum kan erbjuda såsom restauranger, caféer, affärer mm. Förskola och skola ligger runt hörnet, vilket gör det enkelt för barnfamiljen i vardagen.

Originaldetaljerna är många, här finns tidstypiska snickerier och formren öppen spis. Huset är en dröm med många unika detaljer såsom stora fönsterpartier som ger kaskader av ljus över den vackra ekparketten och bidrar till känslan av riktigt stora rumsvolymer. Vid sidan av det strålande ljusa vardagsrummet öppnar sig i utbyggnaden en klassisk biblioteksmiljö. Uteplatsen i västläge är en given plats för familj och vänner. Det stora, ljusa köket är äldre men mycket charmigt. Övervåningen erbjuder överraskande stora rum och ytor. Här finns fyra sovrum, halvkaklat badrum med badkar och platsbyggda garderobslösningar som slukar mycket förvaring.

Villans stora entréplan i suterräng har en rymlig hall med wc, tvättstuga, bastu, flera förråd samt ett garage. Detta plan har ett rofyllt rum och även ett pentry om man önskar hyra ut.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Mölndal

Kontakta mäklaren

Christine Myrberg

Bjurfors Mölndal
Mäklare Christine Myrberg, Bjurfors Mölndal
0733-73 74 52

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.