Väverivägen 40

Mölnlycke, Härryda kommun Se på karta

9 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
154 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
881 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2010
Driftkostnad
37 121 kr/år
Antal besök
3 546
Dagar på Hemnet
14

På toppen av Väverivägen finner vi denna ståtliga villa om 199kvm, den stora stenlagda uppfarten ger plats för samtliga gäster samtidigt som den bjuder in fint till resterande av huset. Ett garage om 46kvm med carport bredvid ger dig lite extra lyx i vardagen.
Lyx, som huset karakteriseras av kan återfinnas på många olika ställen runt om i huset som tex, golvvärme i hela bottenplan, den handbyggda badtunnan på baksidan, stora fönster ut mot träden där du kan spåna på fåglarna eller det härliga spat?

Kliv in och låt dig omfamnas av husets charm, entrén är inbjudande och erbjuder goda avhängningsytor. I anslutning till hallen har vi ett sovrum men beroende på familjekonstellation kan det nyttjas som eventuellt kontor i dagens tider? Vidare in i huset öppnas takhöjden upp mot nock och tillsammans med det stora fönsterpartiet blir vardagsrummet husets naturliga mittpunkt förberett för en härlig braskamin för mysfaktorn. Köket som ligger lite avskilt från vardagsrummet men fortfarande socialt mot gästerna som sitter vid matplatsen med ett underbart burspråk och direkt access till den stora altanen. På entréplanet har du ytterligare ett stort sovrum med egen balkong samt ett duschrum.

Det stora huset fortsätter och en trappa ner finner vi ytterligare sovrum alla med egen walk in closet.
Allrummet har ett härligt ljusinsläpp tack var de stora fönsterna som resterande delar av nedervåningen.
Ett stort förråd i anslutning till tvättstugan som har väldigt goda arbetsytor.
Här nere återfinns även husets relaxavdelning, stor bastu, jacuzzi och snabb eldad badtunna på utsidan ger en extra dimension till huset som väldigt få andra har, här på baksidan är du även helt avskild utan någon insyn alls.

Här bor du i ett idylliskt område som kännetecknas av närheten till sjöar, badplatser och fantastiska strövområden bland skog och natur. Området är familjevänligt och den härliga gemenskapen bland grannar och barnfamiljer är påtaglig. Ett stenkast bort ligger busshållplats där du finner goda kommunikationer in till centrum och övriga delar av Mölnlycke. Och med Grön express når du centrala Göteborgs på endast 20 minuter. Populära pizzerian Ferrari nås på 10 minuters gångväg och du har även gångavstånd till Ica. Ötjärn erbjuder både badstrand och badbrygga varma sommardagar. Flera förskolor och skolor i närområdet. Detta är det perfekta boendet för dig som vill bo i ett naturnära läge men med närhet till ett rikt serviceutbud och goda kommunikationer.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke

Kontakta mäklaren

Alen Nuhanovic

Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke
Mäklare Alen Nuhanovic, Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke
+46708330267