Lagmansgatan 51

Mossen, Motala kommun Se på karta

3 200 000 kr

3 495 000 kr -8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
134 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
675 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
54 211 kr/år

Välkommen till ett fantastiskt välvårdat hus där ägarna verkligen har tagit hand om sitt hus och sin trädgård. Här har man renoverat mest hela tiden och listan är lång över de saker som har gjorts sedan de nuvarande ägarna flyttade hit 1981. Huset är rymligt då det från början har varit ett tvåfamiljshus. Här finns hela 7 rum och kök som möjliggör plats åt den lite större familjen. Ekonomisk uppvärmning med bergvärme och precis ny bergvärmepump 2023. Taket är bytt -02 och man har rengjort och tvättat det 2020. Nya isolerfönster -94. Centraldammsugare. I huset finns 3 WC/Duschutrymmen - ett på varje plan. Marbodalköket totalrenoverades 2012 och genomgående i huset så möts man av gedigna materialval.

Interiört möts vi av hall vid entré med vattenburen golvvärme, inre hall med garderobsförvaring, kök med matplats, vardagsrum och matrum i fil. Utgång från matrum till det inglasade uterummet. Sovrum med gott om garderobsförvaring. WC/Duschrum med vattenburen golvvärme. Övervåning med möblerbar hall med vattenburen golvvärme, tre sovrum varav ett med balkong, WC/Badrum med vattenburen golvvärme. Källarvåning med hall/svale, gästrum, tvättstuga där en överraskning väntar - tvättstugan har nämligen även funktionen bakrum! Här återfinns en äldre riktig bakugn som kan ingå om köparen så önskar - annars tas den bort. Innanför tvättstugan finns ett torkrum med förvaring och arbetsyta, fläktkonvektor och avfuktare gör att tvätten torkar fort. Pannrum/Hobbyrum med WC/Dusch. Två matkällare. Vidbyggt garage med plats för en bil och på garageinfarten får det plats ytterligare 2 bilar.

Trädgården är fantastiskt välvårdad och det märks att intresse för att hålla ordning och reda finns här - det genomsyrar både insidan och utsidan. Entrésidans formklippta träd är ett smakprov på det just nämnda - så snyggt! Stenlagda gångar och garageinfart, partier med dekorationssten och perenna växter, platsbyggda sittbänkar under äppelträdet och uteplatsen bakom klättrande murgrönor och klematis om man önskar en stund för sig själv. Fruktträd och bärbuskar, och gräsmattan som robotgräsklipparen hjälper till med. Inglasat uterum och utgång till plattsatt uteplats i sydvästläge. På tomten finns även en nedgrävd studsmatta som kan ingå om köparen så önskar. Fiber finns indraget i fastigheten.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

Kontakta mäklaren

Charlotta Dufmats

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
Mäklare Charlotta Dufmats, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
070-721 01 91

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.