Gravarliden / Sofierovägen 23

Norr, Helsingborgs kommun Se på karta

28 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
180 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
1 647 m²
Byggår
1951

Ett unikt tillfälle att köpa en villa på kuststräckan där ägarbyten är sällsynta! Skyddat och privat beläget hittar vi denna helt fantastiska villa med boende på 180 kvm i ett och samma plan där havet är ständigt närvarande såväl om du vistas ute eller inne. Altandäcket skyddas av den u-formade huskroppen och erbjuder en av de mest magiska utsikter man kan ha över vattnet. Detta är en villa för den med högt ställda krav på sitt boende! På tomten uppfördes ursprungligen ett hus 1950-1952. Av detta är spåren få sedan nuvarande ägare 2010 lät genomföra en omfattande om- och tillbyggnad genom en välrenommerad byggfirma med exklusiva materialval rakt igenom. Det finns unika detaljer där atmosfär skapats genom ljusspel, glaspartier och vackra sällskapsrum.

Från gräsmattan når man en liten grillplats och en trappa ner ett litet strandhus med halmtak som är beläget så nära stranden man kan komma.

Entréplan bjuder en välkomnande hall med dubbeldörrar, stilfullt kök med gott om plats att laga mat tillsammans med familj och vänner, tre oerhört tilltalande sällskapsrum, fyra sovrum varav två med sundsutsikt och utgång till altan samt två smakfullt inredda duschrum. En trappa ner finns källare under del av huset med stort duschrum och exklusivt ångbad samt rejäl tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter.

Uppvärmning sker via bergvärme. Huset är uppfört delvis på gjuten källargrund och delvis på gjuten platta. Bjälklagen är av betong respektive trä och stommen i huvudsak av lättbetong. På taket ligger tegelpannor.

Läs mer hos mäklaren
Magnussons, Två Generationer AB

Kontakta mäklaren

Jens Magnusson

Magnussons, Två Generationer AB
0707-174275