Ekvägen 7

Norrbacka, Sigtuna kommun Se på karta

6 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
186 m²
Biarea
21 m²
Tomtarea
1 014 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
43 884 kr/år

Välkommen till detta sällsynt fina hus i populära och barnvänliga Norrbacka!

Huset är byggt 1971 men har under senare år genomgått flera stora förbättringar. Senast i år genomfördes byte av tak samt installation av integrerade solceller. Solcellerna beräknas producera 16 000 kWh/år och minskar uppvärmningskostnaden markant vilket tillsammans med nya fönster och bergvärmepump låga driftkostnader. Uppgivna driftkostnader är beräknade på att solcellerna producerar 16 000 kWh/år.

Från den rymliga hallen, med ny entrédörr från i år, når man de mer privata delarna av huset med tre sovrum och duschrum om man viker av till höger. Till vänster finns det ljusa fina köket med barbänk och halvöppen planlösning mot vardagsrum med nyinstallerad braskamin från Scanspis och matplats. Här finns stora fönster med inbyggda persienner och utgång till balkong, delvis under tak och nedgång till trädgården.

På suterrängplan finns en separat uthyrningsdel om man så vill med sovrum, pentry, badrum med bastu samt gästtoalett. Vidare finns här en grovingång med tvättstuga/pannrum samt ett allrum.

På tomten finns ett stort trädäck med gjuten pool och ett fullt utrustat gästhus.

Om man vill finansiera sina boendekostnader och mer därtill genom att hyra ut gästhuset eller lägenheten i suterrängplan är en hyra på 8 000 - 10 000 kr per enhet inte högt räknat eller 1 000 kr/natt för gästhuset om man vill hyra ut per natt istället på tillexempel Airbnb.

Tomten som är stor för området är ett nöje för den växtintresserade med bland annat växthus med sommarvatten på entrésidan, nyplanterad avenbokhäck och fina stenläggningar.
Vidare finns hallon, björnbär, rabarber, vinbär samt äppelträd. Baksidan är helt insynsskyddad med bland annat syrénhäck.

Som boende här har barn och föräldrar en kort promenad till både Norrbackaskolan samt Norrbacka förskola. Vidare finns Märsta station nära och pendlaren tar sig enkelt både till Stockholm och Uppsala på cirka 30 minuter vardera.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Kontakta mäklaren

Matilda Gotthold

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
Mäklare Matilda Gotthold, Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
0705205425

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas