Lovisebergsvägen 1 & 3

Norrköping Se på karta

3 925 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
170 m²
Tomtarea
566 m²

Ta chansen att bygga ert nya hem i Svärtinge Skogsbacke som ligger ca 1 mil från Norrköping. Med vacker utsikt och närhet till naturen finner du detta växande och omtyckta samhälle. Nu finns endast två tomter kvar där du har möjligheten att uppföra en villa från Anebyhusgruppen med skogen som närmsta granne. Tomt 1:164 är 538 m2 och tomt 1:165 är 566 m2. Se denna annons som förslag på utförande av din drömvilla. Priset kan variera beroende på val av hus och material. Priset för tomten är 950 000 kr. I förslaget ingår tomt, nyckelfärdigt hus inkl. totalentreprenad, gjuten platta på mark med golvvärme, VA- och Elanslutning, bygglov, kontrollansvarig och lagfart. Sidobyggnad ingår ej.

Anebyhusgruppen är ett gediget husföretag med anor sedan 1940. Malin på Anebyhusgruppen finns med hela vägen till ert drömhus. Kontakta Malin på telefonnummer 0708-66 13 95.

Prisförslag Focus 170: 3 925 000kr.
Focus 170 är ett extra generöst 1,5-planshus med hela fem sovrum. Genom ett förhöjt väggliv har både takhöjd och boarea utökats. De stora fönstren från vardagsrummet ger en härlig vy ut över skogen. Komplettera gärna med flera takfönster och kanske en hel takkupa för extra ljus och rymd. https://anebyhusgruppen.se/vara-hus/fokus-170/

Huset som presenteras är ett exempel, ta kontakt med ansvarig mäklare för mer information.
Fastighetsmäklaren förmedlar endast tomten. Spekulanterna hänvisas till sakkunnig gällande avtal kring entreprenad.
Spekulanter uppmanas också att undersöka fastigheten, inkluderande gällande plan- och byggbestämmelser samt ha koll på gällande byggplan och förutsättningar genom kommunen.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Norrköping