Mjärdesvägen 25

Nybrostrand, Ystad Karta & restider

4 175 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Huset är under uppförande men möjlighet finns fortfarande att vara med och bestämma över utseende interiört. Huset kommer levereras med helt bjälklag vilket ger totalt 150 kvm golvyta och upp till 5 sovrum. Alla anslutningar så som el, vatten, fiber och avlopp ingår. Just detta hus förses även med 14 st infällbara och dimbara spottar i kök, hall och badrum på entréplan samt murad kamin, stenlagda terasser på både fram- och baksida, stödmur runt framsidan samt utomhusbelysning i form av 12 st utespottar. Detta hus är redo att flyttas in i under tredje till fjärde kvartalet 2019, missa inte möjligheten!

Pastellhusen är eleganta stenhus som är genomarbetade i sina detaljer och har färger utöver det vanliga – lila bredvid grönt bredvid blått bredvid gult – nästan som en skål med karameller. Pastellhusen är vackert belägna i Nybrostrand – porten till Österlens stränder, konst- och kulturliv!

Husen byggs med gedigna material, beprövade metoder och stor kvalitetskänsla. Vi strävar efter total kvalitet i alla led av byggprocessen. Genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet gör vi kundens intresse till vårt och bygger ert hus för framtiden. Husen byggs som lågenergihus. Så här bygger man vackert, nyskapande och respektfullt!

Interiört har husen ett modernt, stilrent och sofistikerat anslag med vitt som bas. Med en ovanlig planlösning får husen en tredjedel av bottenvåningen öppen upp i nock, med dryga 6 meter från golv till spets, och den västra gaveln i sin helhet synlig från vardagsrum och ovanvåning.

Här kan du välja att bo i huset med den gröna gaveln, i det mellersta gula huset eller kanske i det lila eller röda huset längre bort på gatan. Husen har små lättskötta trädgårdar som ger tid till rekreation och fritid. Uteplatser i väster och öster.

• Byggyta 150 kvm, carport 18 kvm och förråd 12 kvm.

• Isolerad betongplatta på mark med inbyggd golvvärme.

• Väggar av lättbetong med putsad in- och utsida.

• Ytterväggar med förhöjda väggliv.

• Bjälklagsvalv i betong.

• Välisolerad takkonstruktion med trätakstolar, yttertak av betongtakpannor.

• Aluminiumklädda träfönster med isoleras.

• Helkaklade badrum.

• Carport och förråd i oisolerad träkonstruktion på betongsulor.

• Husen är anslutna till Ystad öppna stadsnät (fiber)

Inom bara några minuters gångavstånd finns havet, sandstrand, 18-håls golfbana, fritidsbad och tennisbana. Här finns också daghem, förskola, närbutik och mycket goda buss- & tågförbindelser till Ystad, Simrishamn, Malmö och Köpenhamn.

Pastellhusprojektet kommer att vara färdigställt i sin helhet mellan 2020-2021.

Välkommen att kontakta oss med din intresseanmälan!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
150 m²
Tomtarea
317 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
8 283 kr/år
Byggår
2018-2019
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Mjärdesvägen 25 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 175 000 kr
Driftkostnad
8 283 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 299
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 179 dagar sedan, den 22 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips