Solanumvägen 15

Nyköping, Nyköping Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
211 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
1 761 m²
Byggår
2016
Driftkostnad
35 808 kr/år

Bo lantligt nära havet men ändå nära staden.
Med toppläge på vackra Örstig finns denna villadröm som nu bjuds ut till försäljning. Fastigheten har ett mycket trevligt läge med slående utsikt mot Nyköpings inlopp. Arkitektritad tomt som erbjuder allt man kan önska sig med dubbelgarage, rejält altandäck med pool och poolhus samt plan gräsmatta, stenläggningar och lättskötta rabatter.
Social planlösning med stora sällskapsutrymmen och öppet mellan kök och matrum. Eldstaden ger extra mys vintertid. Kvik köksinredning med en snygg kombination av högblanka vita underskåp och matt mörkt trä i överskåpen.
Köksö med induktionshäll samt ho. Snygga detaljer så som fläkt i taket, vinkyl och side-by-side kyl och frys från Smeg.
Varma sommardagar spenderas med fördel vid poolen som enkelt nås via glasdörrar från TV-rummet. På entrèplanet finns också en lounge som rymmer fåtöljer och bokhyllevägg - perfekt för familjen att umgås i. Detta utrymme kan om så önskas byggas om till ett fjärde sovrum. Entréplanet rymmer också rejäl tvättstuga samt duschrum.
Övervåningen rymmer allrum, badrum samt tre stora sovrum.

Nibe luftvärmepump samt eldstad ger en låg årlig driftskostnad.

Bostaden är attraktivt belägen med närhet till bästa Nyköping har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på både husets standard och din boendemiljö! Här bor man fint på attraktiva Örstig/Arnö med närhet till både naturen, havet och utsikt över Stadsfjärden mot Nyköping.

Nära cykelavstånd till sandstrandsbad i toppklass!
Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping