Tallmossevägen 22

Öjersjö, Partille Se på karta

8 350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
215 m²
Tomtarea
811 m²
Byggår
2013
Driftkostnad
30 021 kr/år
Antal besök
16 171
Dagar på Hemnet
20

Rustik och modern tegelvilla finns nu tillgänglig för ny ägare som drömmer om ett unikt boende i attraktiva Öjersjö. Idag inrymmer bostaden två separata lägenheter med egna kök och badrum om drygt ca 107 kvm/st som ganska enkelt kan återställas till en enfamiljsvilla för den som önskar. Här finns onekligen många möjligheter att utforma boendet utefter det egna behovet. Gott om plats för den stora familjen med möjlighet till hela 7 sovrum, generationsboende eller för dig som vill hyra ut en del eller varför inte nu ta chansen att dela boende med dina vänner?

Villan har en helt egen karaktär med snyggt fasadtegel som ger fasaden ett kraftfullt uttryck. Många intressanta vinklar och hörn som nyttjas till max med höga fönsterpartier som ger ett riktigt fint ljusinsläpp till bostaden. Två stora uteplatser, en i anslutning till vardagsrummet i entréplanet och en stor solterrass ovanpå dubbelgaraget med många soltimmar. Bjälklaget som likt betongplattan har ingjuten golvvärme, är i betong med maximal komfort som också ger minimalt med stegljud mellan våningsplanen. Dubbelgaraget har klinkergolv och elektriska garageportar. Garageinfarten är stenbelagd och generöst tilltagen med plats för fyra bilar.

Lägenheten på entréplanet är en rymlig trerummare och lägenheten på det övre våningsplanet är idag en ljus och öppen fyrarumslägenhet. Båda lägenheterna har helkaklade badrum med både dusch och bubbelbadkar, kök i anslutning till stort allrum med stora glaspartier och stor solterrass. Tvättstuga samt bra förvaringsutrymmen med extra garderober och klädkammare. Gemensamma utrymmen i lägenheterna förutom sovrummen har golvklinker med vattenburen golvvärme.

Öjersjö är känt för sitt centrala läge med fina omgivningar med fin natur och sjöar. I närheten finner man en golfbana med lunchrestaurang och badplats finns i Kåsjön och Hålsjön på nära avstånd från bostaden. Skolor och förskolor finns i närområdet och för den bilburne kommer man snabbt ut på motorvägen mot Landvetter eller Göteborg. Inom 5 minuters promenadväg från bostaden går buss 512 in mot Göteborg eller Partille centrum. I närområdet går också buss 511 till Landvetter centrum.

Välkommen på bokad visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Partille/Lerum

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 28
    feb
    Sön 28 feb kl. 13:00–14:00
    Max tre personer/sällskap. Boka in själv via knappen BOKA. Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.