Fågelvägen 11

Öregrund, Östhammars kommun Se på karta

4 000 000 kr

4 500 000 kr -11 %
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
199 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
1,4 ha
Byggår
1981
Driftkostnad
42 296 kr/år

Nu finns möjligheten att bli ägare till denna fastighet som ligger precis vid Stenfjärden med härlig sjöutsikt. Här bor man i ett rogivande område mitt i naturen.
Bostadshuset erbjuder bl.a. Generösa umgängesytor med trevlig utsikt, stor vedeldad bastu som är något utöver det vanliga, timrade väggar och flera sovrum. Här finns även en båtplats som man får hyra (betald för iår).

3D-visning: https://my.matterport.com/show/?m=NBaBX1QWyqR

På den stora tomten finns plats för lek och bus, odlingar och samkväm. Grillmiddagen med vänner ordnar du på den väl tilltagna altanen. Framåt hösten när kvällarna blir kyliga värmer du dig framför någon av kaminerna i huset.

I området finns ett rikt djurliv och ifrån fågeltornet ca 100m bort kan man se både tranor och havsörnar. Nere vid vattnet finns en liten ö med en grillplats för mysiga stunder. Ca 150m bort finns dessutom en sandstrand.

Varför inte flanera en eftermiddag i Öregrund? Med bil tar du dig till skärgårdsorten på ca 10 minuter och med båt ca 15 minuter, där kan du njuta av restaurangmyllret och mysiga småbutiker. Kanske stanna för att se den fantastiska solnedgången innan du tar dig hemåt? Öregrund är den enda staden på östkustens fastland där man kan se solen gå ner i havet.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar

Kontakta mäklaren

Kela Åström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
Mäklare Kela Åström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
076-145 28 55