Åbyvägen 26

Östervåla, Heby kommun Se på karta

2 900 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
180 m²
Biarea
108 m²
Tomtarea
3 457 m²
Byggår
1800
Driftkostnad
46 121 kr/år

Välkommen till Åbyvägen 26, Östervåla

Just i utkanten av samhället Östervåla finns den här välplacerade fastigheten med bra pendlarläge mot E4 Uppsala-Gävle.
Detta boende passar perfekt för dig som letar efter villa och lockas av klassisk sekelskiftescharm. Här finns ett stort och ljust hus som byggdes i slutet av 1800-talet med en del tänkbara detaljer från början av förra århundradet. Med en yta om 180 kvadratmeter bor du både bekvämt och stort här på Åbyvägen 26.   

Det första som möter dig i huset är en stor, välplanerad och praktisk hall med gott om plats för jackor och skor. Längre in finns ett fint, välplanerat och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp och gott om plats för soffa och TV-möbler, följt av ett stort, socialt och lite äldre kök. Badrummet är funktionellt med toalett, badkar, kommod, dubbelhandfat och badrumsskåp.

På gården finns en äldre drängstuga som med en renovering återigen kan fungera som bostad. I dagsläget är här mest förvaring genom förråd. Uthusbyggnaden som delvis står på annans mark används som garage och festvåning i dagsläget. Jordkällare finns bredvid drängstugan.

Huset står på en stor, lummig och rogivande trädgårdstomt med mycket fin utsikt, många soltimmar och välskött gräsmatta.

Östervåla är ett samhälle som erbjuder god allmänservice, rikt föreningsliv för idrott och andra fritidsaktiviteter. I Östervåla finns bl.a Skola f-9, matvarubutiker, apotek, vårdcentral, restauranger, elhandelsbutik, bank, frisörer, fotvård, Systembolaget, klädaffär, bibliotek, biograf, kyrkor, el- och målerifirma m m.
Idrottsföreningen erbjuder sporter såsom Ishockey, Fotboll, Gymnastik, Skidor. I övrigt finns här Innebandy och Basket.
Att bo i Östervåla är livskvalitét. Vill du ta dig till Uppsala går buss 844 med halvtimmestrafik t/r.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarcentrum

Kontakta mäklaren

Peter Larsson

Mäklarcentrum
Mäklare Peter Larsson, Mäklarcentrum
070-511 15 11

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.