Ovanmyra Wikmansgatu 8

Ovanmyra, Rättviks kommun Se på karta

3 950 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
300 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
2,3 ha
Byggår
1928
Driftkostnad
61 060 kr/år

I lugna & mysiga Ovanmyra har vi nu äran att förmedla denna fina gård med stort potential. Byggnaden som har hela fem sovrum, tre badrum en extra wc lämpar sig utmärkt för den stora familjen då huset är rymligt med många generösa ytor.

Tomtytan som mäter över 2,3 ha möjliggör att ni kan ha era fyrbenta vänner intill husknuten och på tomten närmast huset finns ett flertal bärbuskar och odlingar. En stor härlig terrass finns belägen på entrésidan kan man kan njuta av kvällssolen och lugnet.

Till fastigheten hör ett gästhus som tidigare används som bagarstuga men som idag är behov av renovering och färdigställande. Vidare finns ett flertal förrådsbyggnader i form av lador med generösa ytor, här är det bara fantasin som sätter stopp och kanske blir ett perfekt stall framöver? Söker man även boende där möjlighet för djurhållning finns, är denna gård helt rätt. Tidigare har man hyrt ut betesmark och i en av ladorna finns delvis ordnad plats för hästar att ta skydd från väder och vind i. Här finns möjlighet att ordna med hästboxar för att få ett komplett stall.

Ovanmyra ligger endast ca 15 minuter med bil från Rättvik där det finns ett flertal livsmedelsbutiker, restauranger, caféer och mycket mer.

Varmt Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik

Kontakta mäklaren

Johan Vikström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
072-243 70 25