Renvägen 11

Puketorp, Partille kommun Se på karta

6 495 000 kr

6 950 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
111 m²
Biarea
111 m²
Tomtarea
836 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
63 710 kr/år

Hjärtligt välkomna till Renvägen 11 i mycket populära Sävedalen! En rymlig och representativ enplansvilla med inredd källare med spännande planlösning med många möjligheter. Här finns det gott om plats för hela familjen med hela fem befintliga sovrum som med ganska enkla medel kan utökas för den lite större familjen. Här finns dessutom mycket förvaringsmöjligheter i flera garderober och förråd. Lägg därtill två helkaklade badrum, fint kök på entréplanet, flera sociala ytor i öppen planlösning samt två öppna spisar med insatser, så har ni här ett välpaketerat hem för hela familjen att trivas i många år framöver.

Villan är genomgående mycket stilfull, såväl exteriört som interiört. Fiber finns självklart på plats och villan värms upp med bergvärme samt en extra luft/luft värmepump. Boningsytorna präglas av genomgående fina ytskikt och golv så här är det med andra ord bara att flytta in och trivas! Utanför ytterdörren väntar en lättskött trädgård som är inramad med bland annat stenläggningar, buskar, gräsmatta i anslutning till ett inglasat uterum, äppleträd och bärbuskar.

Ert nya hem är beläget i ett idylliskt villaområde med korta avstånd till det mesta som mataffärer, förskolor och skolor samt mycket bra bussförbindelser med Svart Express från Soldatheden eller Björnåsvägen. I närområdet når man dessutom fina grönområden och bad vid Härlanda Tjärn eller Kåsjön och för den som är sugen på shopping eller kanske ett restaurangbesök är det inte långt till Vallhamra Torg, Sävedalens shoppinggata eller Allum shoppingcenter.

Välkommen på bokad visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Anh Nguyen, Husfoto
HusmanHagberg Partille/Lerum

Kontakta mäklaren

Roger Karlsson

HusmanHagberg Partille/Lerum
Mäklare Roger Karlsson, HusmanHagberg Partille/Lerum
0735 199 282