Julinsgatan 9

Ramlösa, Helsingborgs kommun Se på karta

5 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
155 m²
Tomtarea
648 m²
Byggår
1981
Driftkostnad
45 900 kr/år

I populära och barnvänliga Ramlösa har vi nu nöjet att presentera Julinsgatan 9 och denna rymliga och välplanerade familjevilla med garage, uteplats och lättskött grönskande trädgård.
Fastigheten har under dom senaste åren genomgått en omsorgsfull renovering och tagits väl om hand. Se fullständig renoveringslista under renovering i bostadsfaktan. Den väldisponerade boytan om 155 kvm fördelar sig över två plan.

På entréplan utgör den öppna planlösningen mellan kök och matplatsen hemmets hjärta, här umgås man gärna och avnjuter långa middagar i goda vänners lag. Här har man öppet upp till nock vilket skapat en fantastisk ljus och luftigt känsla. Vardagsrummet erbjuder stora sociala umgängesytor och på entréplan finns även ett helkaklat badrum med dusch, lättmöblerat sovrum samt en praktisk groventre med utmärkta tvättmöjligheter.

Övre plan erbjuder tre rogivande sovrum, ett trivsamt allrum samt ett helkaklat badrum med både dusch och badkar, perfekt för en skön start på dagen eller en avkopplande stund på kvällen.

Den grönskande tomten är lättskött och har en rik variation av växter, här växer så väl blommor som barn upp under optimala förhållanden!
Garaget är som gjort för att förvara både bilen, barnvagn, cyklar och verktyg.

I barnvänliga Ramlösa bor ni i ett grönskande och tryggt område med cykelavstånd till Helsingborgs Centrum. Här har ni närhet till service som uppskattade skolor och förskolor, vårdcentral, mataffär och busshållplats. Runt knuten finner ni även fantastiska Ramlösa Brunnspark med sina historiska inslag.

Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City

Kontakta mäklaren

Bob Kjellsson

Bjurfors Helsingborg City
Mäklare Bob Kjellsson, Bjurfors Helsingborg City
0701646742