Fornvägen 29

Räppe, Växjö kommun Se på karta

4 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
186 m²
Tomtarea
872 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
46 500 kr/år

Unika möjligheter väntar dig i den rymliga och välutrustade villan i Räppe, Växjö! Denna fantastiska bostad har allt du behöver för att leva det perfekta familjeliv du alltid drömt om. Med ett nyare tak och fjärrvärme kan du vara säker på att din villa är i utmärkt skick och ger en energieffektiv boendemiljö.

Baksidan av huset är perfekt belägen för att fånga den varma kvällssolen. Du kan koppla av och njuta av lugnet i din egen privata trädgård, eller bjuda in vänner och familj till trevliga utomhusmiddagar. Det finns gott om utrymme för lek och avkoppling, och möjligheter att skapa din drömträdgård.

En riktig pärla i denna villa är spa-badet i anslutning till det inglasade uterummet. Efter en lång dag kan du varva ned och slappna av i denna lyxiga oas. Unna dig själv en avkopplande stund och låt vardagens stress försvinna. Det inglasade uterummet ger också en möjlighet till trivsamma middagar från tidigt på våren och långt in på senhösten.

Villans imponerande uppställning av många bilar är perfekt för bilentusiasten eller den stora familjen. Du behöver aldrig oroa dig för parkeringsutrymmet igen. Här finns gott om plats för alla dina fordon och möjligheter att anpassa garageutrymmet efter dina behov. Läget i Räppe, Växjö är perfekt för att uppleva det bästa av både stadsliv och natur. Du har närhet till alla bekvämligheter och service som staden har att erbjuda samtidigt som du kan njuta av den lugna och avkopplande atmosfären i det omgivande grannskapet. Här finns även närhet till Helgasjön och Räppe kanal som erbjuder härliga bad och möjlighet till båtliv.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Kontakta mäklaren

Tobias Lundgren

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
Mäklare Tobias Lundgren, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
0708144890