Kristinetorpsvägen 38

Rättarboda, Upplands-Bro Se på karta

10 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
213 m²
Biarea
41 m²
Tomtarea
1 881 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
38 300 kr/år
Antal besök
9 202
Dagar på Hemnet
12

Ett stenkast från Mälarens vatten, i en trädgård med perfekt solläge samt med ett ogenerat läge på en återvändsgata finner ni denna fina villa präglad av påkostade material, stora öppna ytor, högt i tak samt ett fantastiskt ljusinsläpp. Väl inne i huset möts ni av en rymlig hall med öppet i nock samt takfönster. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en vacker braskamin från Spartherm i vardagsrummet som både höjer mysfaktorn och ger ett härligt värmetillskott. Från kök nås även den nybyggda balkongen med en härlig vy över tomten, poolområdet och Mälaren.
Runt huset finner ni dessutom en trädgård som erbjuder en härlig blandning av fruktträd, pallkragar och växter och i skrivande stund byggs ett 21m2 stort växthus på mur som kommer stå färdigt under sommaren. Här finns dessutom stora gräsytor, perfekt för alla barn med spring i benen. På tomten finns även sommarvatten.

Välkommen till idyllen i Rättarboda! En plats av lugn och ro, fågelkvitter och god grannsämja; bättre än så här blir det knappast! Områdets privata badplats är en naturlig samlingspunkt, där det bjuds på allt ifrån bouleturneringar, foodtrucks och valborgs- och midsommarfiranden. Det nya angränsande området Tegelhagen kommer dessutom erbjuda bredare utbud av service; tätare bussturer och inte minst både låg, mellan och högstadieskola i regi av Jensen Education på promenadavstånd från Rättarboda. I Rättarboda finns även möjlighet till egen båtplats.

Ett välisolerat Trivselhus med vattenburen golvvärme på båda planen. Fem rymliga sovrum, gäst-wc samt tre badrum, varav den på nedervåningen har bastu samt utgång till poolområdet.
Garage med portmotor och direktaccess in till huset. Gott om parkeringsmöjligheter, för såväl boende och gäster.

Längst in i området, närmst en av Europas högst ansedda golfbanor, Bro Hof Golf Club och 100 meter från Mälaren ligger denna välvårdade pärla med sjöutsikt som badar i sol från morgon till kväll. Huset är en perfekt kombination av året-runt boende och lantställe i ett!

En ansenlig del av tomten går att bygga additionsbyggnad på (byggrätt 60m2 i bottenplatta) om man någon gång skulle vara sugen på ett gästhus eller uthyrning. Möjligheterna är med andra ord stora!

- Rymlig villa med stora öppna ytor och ett fantastiskt ljusinsläpp
- Skyddat läge på återvändsgata
- Insynsskyddat poolområde med stenläggning
- Fiber, bergvärme samt vattenburen golvvärme i båda planen
- Gångavstånd till nybyggd friskola (F-9)
- Gångavstånd till såväl båtplats som golfbana

Kort och gott, ett välunderhållet hus byggt 2008 med kvalitet i samtliga led, bara njuta av en helt underbar plats helt enkelt!
Välkommen på visning! (Ta med badkläder om du är sugen att testa poolen, den är 29 grader!)

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro