Hindåsvägen 4

Rävlanda, Härryda Se på karta

3 275 000 kr

3 575 000 kr -8%
Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
160 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
1 050 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
31 072 kr/år

Centralt i Rävlanda finner vi denna rymliga villa där många stora renoveringar nyligen är gjorda, så som dränering, takomläggning och byte av uppvärmningssystem m.m. Här kan man flytta in och njuta och enbart sätta sin egen prägel på interiören om man så önskar. Interiört fördelar sig villan idag på kök, vardagsrum och matplats i en öppen planlösning på övre plan och med en mysig öppen spis i vardagsrummet. Övre plan karaktäriseras av de öppna och luftiga sällskapsytorna, men på detta plan finns också två sovrum och ett badrum som renoverade av tidigare ägare 2010 samt en gäst-wc. Nedre plan har ett mysigt allrum, även det med öppen spis, ett sovrum, tvättstuga med dusch och goda förvaringsutrymmen. Ett utrymme på nedre plan är förberett för WC. Fiber finns installerat i huset.
Utvändigt finns en härlig altan med plats för flera olika sittgrupper och i trädgården finns plats för lek och spring eller egna odlingar för den som önskar.
Rävlanda är centralt beläget mellan flera orter och Göteborg når du på endast 30 minuter med bil. Både tåg och busstrafik bidrar till goda förbindelser med stadskärnan. Med ca 40 minuters bilväg når man Kungsbacka och endast 20 minuter till Borås och Landvetter flygplats.
Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Härryda