Ryttarstigen 3

Resarö, Vaxholms kommun Se på karta

12 900 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
200 m²
Tomtarea
2 537 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2010
Driftkostnad
63 574 kr/år

Välkommen till denna exklusiva villa på Ryttarstigen 3 med tillhörande gästhus, och dubbelgarage i en designad helhet. Här bor man lugnt och avskilt då stora delar av fastigheten har skogs- och bergsmark som närmsta granne. Alla byggnader har golvvärme och värms upp via bergvärme. Höghastighetsfiber är indraget.

Närheten till bad vid Badviken, Buskudden, Mysbryggan och Dyviken m.fl., ger er en njutningsbar sommar. Vid behov av båtplats finns Resarö Marina, Frodé Marina, Dyvikens båtklubb som förslag. Mer info på www.resaromarina.se, www.resarobatklubb.se, www.frode.se eller www.resarobatklubb.se.
5-7 minuters gångväg till busshållplats, förskola, fotbollsplan och ishockeyrink.

Väl inne i huvudbyggnaden möts man av en välkomnande entré. Ljust och öppet med en varm och lyxig atmosfär av design där de stora granitplattorna som utgör golvet i gemensamytorna på bottenvåningen bidrar. Helhetsintrycket ger en lugn känsla med hög trivselfaktor.
Köket är påkostat med bänkskivor i granit och vitvaror från SMEG.
Vidare mycket förvaring, dubbla hoar och vacker köksö i öppen planlösning med vardagsrummet. Här finns matplats och vardagsrum med ett fint ljusflöde, fina siktlinjer och vacker utsikt över grönskande tomt med bergsparti. Utgångar finns till uteplatser och trädgård.
Rumsfördelningen på entréplan är perfekt planerad. Idag nyttjas två av rummen som tonårsrum, och det tredje som biorum.

Via den moderna trappan med inbyggd belysning leds man till övervåningen där en pampig uteplats utan insyn finns. Här finns gott om plats för valfri möblering och härliga dagar. Vidare ett allrum som idag används som tv-hörna samt sovrum tre som nu är familjens hemmakontor. I badrummet på övervåningen finns allt man önska, dusch, bad och bastu. I direkt anslutning finns bostadens fjärde sovrum som idag nyttjas som ”master bedroom” inklusive ”walk in closet”. Här sover man med grönska och himmel som utsikt

Hur fungerar det i vardagen? Vid entrén finns även en groventré med förvaring utöver det vanliga med två tvättmaskiner en torktumlare samt ett torkskåp. Intill finns även en klädkammare. Vardagen ska vara enkel och alla saker kan ha sin plats.

Hela huset inklusive gästhus och garage är genomtänkt och välplanerat på alla vis, de har allt och lite till. Hela bostaden har ett mycket avancerat och påkostat zonindelat ljud - och ljussystem, Speakercraft respektive Lutron inne som ute. Detta styrs via manöverpaneler i alla rum eller tex via App i mobilen. Utomhusbelysningen tänds och släcks automatiskt och innerbelysningen har olika programmerade ljussättningar. Diskreta inbyggnadshögtalare i alla gemensamhetsytor och utomhushögtalare finns vid uteplatserna. Eldrivna gardiner i biorum samt förberett för detta vid samtliga fönster.

För övernattande föräldrar, gäster eller de små barnen som blir tonåringar finns ett rymligt gästhus om ca 26kvm. Detta i samma stil som huvudbostaden med två sovrum med egna ingångar samt rymligt och fint badrum.

Tillhörande fastigheten finns också ett stort och fint inrett isolerat dubbelgarage med plats för både bilar och förvaring. På uppfarten finns gott om plats för 3-5 bilar samt ytterligare plats för 4 bilar på en gästparkering på sydvästra sidan som även tillhör fastigheten.

Tomten har både plana ytor och stora uteplatser för leksugna för stora som små. Även bergsdel med skogstomt.
Välkomna till den optimala drömvillan.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Vaxholm

Kontakta mäklaren

Angelica Brehmer

Mäklarhuset Vaxholm
Mäklare Angelica Brehmer, Mäklarhuset Vaxholm
0736230655