Kommande

Fasternavägen 409

Rimbo, Norrtälje kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
169 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
2 145 m²
Byggår
2007
Driftkostnad
36 987 kr/år
Kommande

Letar du och familjen efter en stor och rymlig villa där alla får varsitt rum och huset är så vackert att ni har svårt att slita blicken från det? Om ni även vill få tillgång till en rejäl tomt med plan gräsmatta, stor altan och ett praktiskt dubbelgarage så är det läge att läsa vidare. Utöver detta så vill man såklart ha möjlighet till en aktiv fritid och i närområdet finns bland annat golfbana vid Johannesbergs Slott, badplatser i Långsjön och mycket annat i Rimbo som ligger mindre än 10 minuter från huset.

Ni är varmt välkomna till visningen av Fasternavägen 409 och denna fantastiska villa med mansardtak som färdigställdes 2007. Bostaden erbjuder fem sovrum av bra storlek där fyra är placerade på övervåningen och ett i entréplan. Tack vare huvudbyggnadens 169 kvm finns här gott om utrymme till ett rejält kök med matplats, tvättstuga med groventré, två badrum och två vardagsrum (ett i varje plan). Bostaden håller en hög standard när det kommer till materialval och inredning. Vardagsrummet i entréplan är ett av många guldkorn i huset. Här finns gott om plats att inreda med både en stor soffgrupp och ett middagsbord intill den stora altanen, det rika ljusinsläppet från fönsterna i tre väderstreck och inte minst den värmande täljstenskaminen. Köket är optimalt planerat med vitmålade luckor, moderna vitvaror och gott om plats för ett stort matbord. Husets värms upp med en nyinstallerad frånluftsvärmepump (2021).

När snön har smält undan så träder den härliga, öppna trädgårdstomten fram under täcket. Här finns en stor och välskött gräsmatta som bjuder in till både spring- och lek samt odlingsprojekt. Utomhusmiljön förgylls dessutom av att fastigheten är belägen på en hörntomt med privat och insynsskyddat läge. Här är det ljuvligt att koppla av på antingen den stora altanen eller att långsamt arbeta med projekt på gården. På fastigheten finns även ett dubbelgarage med el och goda förvaringsmöjligheter, utmärkt för den som har egen verksamhet eller bilintresse. Utöver garaget så finns även en förrådslänga med praktisk förvaring av verktyg, ved och liknande.

Fastighetens läge är utmärkt för den som vill bo lugnt och avskilt samtidigt som närheten till större samhällen är viktig. Huset ligger ca 250 meter från Uppsalavägen vilket innebär en restid till Uppsala på ca 30 minuter, till Arlanda ca 20, till Rimbo ca 10 minuter, till Stockholm ca 50 minuter och till Norrtälje ca 30 minuter. Detta är alltså en lantlig knytpunkt mellan stora samhällen och städer vilket innebär att man snabbt får tillgång till all tänkbar service.

Fastigheten är besiktigad innan försäljningen. Kontakta gärna ansvarig mäklare för att få tillgång till protokollet. Välkomna på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

William Lyman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare William Lyman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
070-858 28 94

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.