Bäck 155

Romelanda, Kungälv

1 995 000 kr
VillaVilla

Möjligheternas chans!! Är du en kreativ person som har förmånen att se möjligheter? Då har du ett sällan återkommande tillfälle! I en underbar miljö i ett vackert landskap erbjuds en fastighet med möjlighet till två lägenheter. Perfekt som generationsboende eller uthyrning. Idag drivs kanske Sveriges äldsta lanthandel som fortfarande är i bruk i den nedre delen av fastigheten. Fastigheten säljs utan rörelsen men möjlighet finns för dig att driva den vidare. Privat eller tjänstebostad på övre plan. Du bestämmer! Endast fantasin sätter gränser med vad man kan utveckla med denna fastighet! Är du intresserad att veta mer är du varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Yvonne Karlsson 0704-241625. Välkommen på visning!

Romelanda och Diseröd är en centralort strax utanför Kungälv. Här är det nära till både stad och natur där Romesjöns badplats med både sandstrand och bryggor ligger endast ett par minuter från samhället. För den fiskeintresserade erbjuder Svartedalens naturreservat flertalet utmärkta fiskevänliga små sjöar (glöm inte fiskekort!), eller varför inte bara ströva runt i den underbara naturen, då Svartedalen är känt för sin storslagna natur med både raviner och utsiktsberg. Mellan Diseröd och Kungälv finns en ny cykelväg så att man kan ta sig skyddat fram både via cykel och till fots.

I Diseröd finns förskoleverksamhet och Diserödsskolan som är en F-6 skola. Högstadium erbjuds på bl a Thorildsskolan i centrala Kungälv.

Det finns regelbundna bussförbindelser till Kungälv, varefter man enkelt tar sig in till Göteborg på ca 33 minuter. För mer information och avgångstider besök gärna: www.vasttrafik.se

Strax utanför Diseröd finns många aktiviteter för den idrottsintresserade, föreningen RUF erbjuder bl a, fotboll, bordtennis, tennis, barngymnastik, boule. Den som hellre vill ta en golfrunda har möjlighet att göra detta på vackra Lysegårdens golfbana. Denna bana gränsar till Valleråns naturreservat och är fint belägen i en dal. Har man väl varit där brukar man minnas vattenfallet vid 13:e green. Golfbanan erbjuder en 9-hålsbana och en 18-hålsbana.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Tomtarea
7 700 m² tomt
Antal rum
7 rum
Byggår
1866 ombyggt 1993
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Bäck 155 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 995 000 kr

Statistik

6 767
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 19 dagar sedan, den 3 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips