Berg Gamla Affären

Värmlandsnäs, Säffle Se på karta

1 075 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
200 m²
Biarea
108 m²
Tomtarea
4 920 m²
Byggår
1924
Driftkostnad
26 439 kr/år

Varmt välkommen till trevliga Berg Gamla Affären, byggt 1924. Här möts man av en unik miljö, tack vare den stora trädgården som har många fruktträd, blomsterprakt och härlig grönska samt gott om utvecklingspotential. Den underbara trädgården ger tillfälle till njutbara stunder för dig som gillar att odla och påta! Huset ligger i vacker lantlig miljö, på fina Värmlandsnäs som har vackra Vänern runt om hela näset.

Huset är väl omhändertaget och har under senaste åren fungerat som Bed and Breakfast. Här kan man fortsätta med verksamhet eller flytta in och bo i detta trivsamma hus. Nuvarande ägare har renoverat och förbättrat mycket under sin ägotid. Huset har bl.a två kök, fina sällskapsrum, matsal och 5-6 sovrum. I uthuset finns bland annat utrymme för förvaring eller kanske drömmer du om en verksamhet för din hobby, nuvarande ägare har nyttjat uthuset bl.a. till "loppis".
På tomten finns också ett garage som behöver omvårdat men fungerar utmärkt till extra förvaring eller som garage. Fiber finns indraget. Här erbjuder vi ett boende med många möjligheter t.ex bo på landet, ateljéverksamhet, uthyrning, odling eller för dej stora familjen. Kanske vill du Skaffa hönor, hund? Pensionat? Låt drömmen bli sann! Här skapar du ditt eget paradis på jorden.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Säffle