Kommande

Ulls hage 2

Sigtuna, Sigtuna Se på karta

7 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
178 m²
Tomtarea
1 130 m²
Byggår
2006
Driftkostnad
40 400 kr/år
Kommande

Äkta bullerby känsla! Sällan det säljs hus med ”herrgårdskänsla” och närhet till det mesta! Det bästa med huset är att det är ett gavelläge. Ett rymligt och traditionellt trähus med plats för hela familjen.
Med soligt läge den barnvänliga Ölsta återfinns detta gedigna hus som genomsyras av ljus, rymd och väl genomtänkta materialval. Här bor man med närhet till natur med promenadavstånd till både bad och bussar som tar er vidare till pendelstation.

Boytan disponeras över två våningsplan. Planlösningen är satt med fokus på sociala ytor på husets entréplan med en anslutande trädgård, sovrum och duschrum som nyligen renoverats med kakel och klinker. Kök från Marbodal med uppdaterade vitvaror som kyl, frys och ugn. I detta plan kan man få till ett sovrum till som var en alternativ lösning när man köpte huset. Högre upp i huset återfinns en mer privat sfär med möjlighet att skapa upp till 4 sovrum, idag finns tre sovrum och ett stort allrum. Det mest lyxiga är badrummet som är utfört av exklusiva materialval. Man har satt in plissepersienner i hela huset. I huset finns en tvättstuga med groventré, tvättmaskin och torktumlare är rätt så nya.

I vardagsrummet öppnar altandörren upp mot altan och trädgård med skyddat sydväst läge. Den granitsten belagda uteplatsen rymmer både matplats och loungemöbler. Vidare finns en stor trädgård där man kan plantera det man önskar. Den fjärrstyrda markisen skänker svalka varma sommardagar.

Ena sidan huset finns en praktisk byggnad med fönster och som är omkring 38 kvm, det enda man behöver göra här är att isolera och lägga golv, avlopp och vatten finns framdraget, denna byggnad möjliggör uthyrning då man kan inreda den komplett. På andra sidan huset finns ett stort dubbelgarage med två portar, i anslutning finns ett isolerat rum med egen ingång, det beräknas vara en yta upp till omkring 60 kvm. Baksidans sydvästläge innebär att solen når fram hit från tidig förmiddag till sen kväll.
Den stenlagda framsidan erbjuder plats för 6-8 bilar. Det finns en laddstation installerad. Fiber är installerad i huset. Här ramas tomten in av tujor som ger ett insynsskydd.

Ölsta är centralt beläget med närhet till skogsområden, bad och all tänkbar handel. Inom området finns förskola och en bit bort finns F-9 skola. Bussar gör pendlingen in till stadens plus enkel och smidig.

Hör av er vid intresse!

Det saknas bild på duschrummet i det nedreplanet, kommer inom kort! Det är nyrenoverat med kakel och klinker i juli 2021.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sigtuna/Märsta

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.