Varpmossevägen 50

Sisjön, Göteborgs kommun Se på karta

8 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
148 m²
Biarea
46 m²
Tomtarea
788 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
33 800 kr/år
Antal besök
2 811
Dagar på Hemnet
9

Välkommen till Varpmossevägen 50 som är trivsamt belägen på en lugn återvändsgata med mycket bra läge i området inbäddat i grönska. Här finner ni denna luftiga och väldisponerade villa om totalt 194 kvm. Insynsskyddad och soldränkt uteplats och balkong i sydväst. Lummig trädgårdstomt med sol under största delen av dagen inramad av buskar, träd och häckar. Fastighetens läge invid allmänningen skapar en privat känsla och mervärde i fruktträd buskar och klockren naturlig lekplats. I slutet av gatan (ca 150 m från huset) hittar ni Sisjöskolan som har förskola/lågstadie. Här bor ni i en välskött suterrängvilla fördelad på 7 rok varav 5 sovrum.

Ta en promenad i naturen vid Sisjöns badplatser eller cykeln ner till Askimsbadet. Att få uppleva naturens alla skeden och skift genom året är något som de boende uppskattar, frisk luft från träden och salt luft från havet är en god kombination för en lugn och härlig livsstil. Även om du bor granne med naturen och har närheten till flera bad så finns det alltid en butik i närheten. Sisjöns handelsområde har ett stort utbud med butiker och restauranger som erbjuder allt som önskas. I området finns flera daghem och skolor att välja på och kommunikationsmöjligheterna in till Göteborgs stad är många.

I natursköna Askim bor man i ett av västra Göteborgs mest populära stadsdelar som innefattar områdena Hult, Sisjön, Askim, Billdal och Hovås. Området ligger söder ut längst kusten. Här kan du bl.a. cykla på den gamla Säröbanans banvall eller njuta av salta bad på flertalet av de populära badplatserna som ex. Askimsbadet. För den som tycker om att vandra och se naturen kan ni vandra i Sandsjöbackas naturreservat eller besöka Amundöarna med dess trevliga promenadstråk.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster

Kontakta mäklaren

Filip Söndergaard

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
0767-63 83 43

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.