Sjörosstigen 3

Sjörosstigen, Piteå Se på karta

5 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
210 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1 269 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
37 300 kr/år
Antal besök
11 518
Dagar på Hemnet
12

Tvåplansvilla i suterräng med flera bekvämligheter. Bostaden uppfördes år 2017 och består av väl utvalda, exklusiva material och stora glaspartier med gott om ljusinsläpp.

Genomgående ljust gråbetsat 2 cm tjockt ekgolv med vattenburen golvvärme på båda plan och vita ytskikt som blandas med modern och stilren inredning. I matrummet finns ett unikt glasgolv som släpper in ljus även till det nedre planet. Den genomtänkta planlösningen rymmer bland annat fem sovrum, två badrum och en gästtoalett, bastu samt vardagsrum med gjutjärnskamin och vacker utsikt. Från den stora terrassen med eftermiddag/kvällssol skymtas havet. Färdigplanerad framsida med gräsmatta, granittrappa och planteringar.

Här bor du mitt i en villaidyll strax utanför Piteås centrala delar. Området är lugnt och barnvänligt och ligger nära havet med närliggande brygga och badplatser. Möjlighet finns att hyra båtplats i närheten. Trevlig natur med promenadstråk och elljusspår som fungerar som skidspår under vintertid (Grisberget). Skola finns på gångavstånd. Piteå nås med bil på ca 5
minuter och med cykel längs cykelväg på ca 20 minuter.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 25
    okt
    Sön 25 okt kl. 14:00–15:00
    Varmt välkommen på visning!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.