Nyproduktion

Ekstrandsvägen 37

Skälby, Järfälla kommun Se på karta

12 350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
197 m²
Tomtarea
713 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Nyproduktion

Välkommen till Ekstrandsvägen 37 där ert nya drömboende kommer att uppföras med planerad inflyttning redan till mars/april 2023. Arkitektritad villa om 197 kvm med hög standard, exklusiva och stilsäkra materialval på stor och plan trädgårdstomt på en av Skälbys mest attraktiva adresser. Villan erbjuder generösa sällskapsytor, stora vackra ljusinsläpp, altan i soligt söderläge samt vattenburen golvvärme på både entré- och övre plan. Här bor du i ett barnvänligt område nära naturen med ett flertal förskolor och skolor i närområdet. Ett boende med genomtänkt design för familjen med högt ställda krav!

Endast en kort cykeltur bort finns Mälaren och dess glittrande vatten med fina promenadstråk samt badmöjligheter sommartid och skridskoåkning vintertid. Här finns flera förskolor och skolor i närområdet samt idrottsplatsen Strömvallen runt knuten. Här bor du nära vackra naturområden samt alla bekvämligheter i form av restauranger, shopping och matbutiker.

Välkomna att höra av er till mäklaren för att erhålla mer information samt för att få förtur till köp av en av de två fastigheterna!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Järfälla

Kontakt

Ian Collett

Fastighetsbyrån Järfälla
Mäklare Ian Collett, Fastighetsbyrån Järfälla
072-557 15 00
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas