Kommande

Gumåsvägen 77

Skarpåkern, Kramfors kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
213 m²
Biarea
31 m²
Tomtarea
3 909 m²
Byggår
1933
Driftkostnad
32 392 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till Gumåsvägen 77 och denna mycket trivsamma familjevilla om 7 rok på Skarpåkern!

Bostaden är uppförd 1933 i 2 plan med en tomtareal om hela 3 909 kvm. Tomten är en av de största i området och har ett kanonläge för dig som vill bo både privat och centralt.

Bostadsbyggnaden bjuder in till ett entréplan med stora fina sällskapsytor för samvaro med familj och vänner. Kök med matrum i öppen planlösning, vardagsrum med utgång till punschveranda och tvättstuga med groventré. I entréplanet finns även ett sovrum, badrum (-20) och ett en kamin. En trappa upp finner ni en stor hall, nytt badrum (-22), tre sovrum, allrum/pentry och två balkonger på fram- och baksida med vacker vy.

Fastigheten är vackert lummig med b.la. hallon, vinbär, äppelträd, syrén och jasmin. På framsidan kan ni ta en kaffe vid soldäcket eller vid bersån och på baksidan finns en loge i två plan och en gammal bagarstuga med förrådsutrymmen. Bostaden är tilläggsisolerad, värms upp via bergvärme (golvvärme i några rum) + kamin och fasaden är nymålad (-20). Huset är även förbesiktigat.

På Skarpåkern bor ni med förskola och lågstadium tvärs över gatan samt gångavstånd till centrum med livsmedelsbutiker, högstadie- och gymnasieskola samt idrottsplats.
Välkomna med er visningsbokning!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Matilda Sjölund

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Matilda Sjölund, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-813 38 27

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.