Kommande

Långkärrsvägen 22

Skarpäng, Täby kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
219 m²
Biarea
75 m²
Tomtarea
1 243 m²
Byggår
1952
Driftkostnad
34 245 kr/år
Kommande

Ett utbyggt, ombyggt familjehem. Som sjunger kärlek och romantik. Arkitekten som ritade om detta hus verkar ha haft en fantastik tid framför ritbordet.

Först och främst, huset driftar låga 12900 kwh/år. Vilket är väldigt lågt för ett så pass stort hus.

Huset är inte helt lätt att ta in i första taget då det ser ut som om att arkitekten har fått fri spelplan. Först möts man av den vackra fasaden som är i stående träpanel som får en gråaktig ton med tiden. Kikar man närmare så ser man att altanen sedan matchar fasaden vilket gör att allt flyter ihop på ett harmoniskt sätt.

Utanför entrén ser man en ca 80 kvm stor altan som fullständigt badar i solen. Altanen sträcker sig längs hela huset på den soliga sidan. Vyn över hustopparna är inte en vanlig syn, här är det inte svårt att föreställa sig en bättre middag med familj och vänner.

Huset driftar låga 12.900 kwh/år. Detta är möjligt med tjockare isolering än vanligt samt vattenburen uppvärmning med hjälp av bergvärmepump.
Ventilationssystem som fungerar tillsammans med bergvärmen återvinner värme från inomhusluften till att värma bergvärmehålet.

Inne i entrén har man en snygg industri-matta på golv i grå ton med ljusa väggar. Förvaring i garderober till vänster och hatthylla direkt till höger. Två sovrum till vänster i bra storlekar med plats till förvaring. Idag är ena sovrummet ett kontor. Rakt fram från hallen finns gästwc med dusch som renoverades av tidigare ägare.

Till höger från entrén har vi köket med matplats. Stort utrymme med utgång till två altaner, både på fram- och baksidan av huset.
Väldigt rymligt kök med gott om förvaring och arbetsyta. Köket inspirerar till matglädje och socialt umgänge. Barnen kan sitta och göra läxorna på köksön medan maten förbereds. Vid jul och andra tillfällen har matplatsen rymt 20 personer, det gäller bara att ha ett matbord och stolar för detta för utrymme finns.
Bakom matplatsen är en platsbyggd bänk med förvaring och en vinkyl i hörnan. Köket har en hög standard som exempelvis ett värmefack under ugnen så att tallriken värms upp. Varför inte. Mer om vad som är i köket är specificerat längre ner.

Golv med breda brädor av douglasgran som även ligger i vardagsrummet. Fönsterkarmarna är också i naturfärg som fångar upp golvet på ett vackert sätt. Centraldammsugaren funderar så att slangen åker direkt in i hålet vilket gör att du inte behöver förvara eller bära runt slangen i huset.

Huset upplevs allra bäst på plats.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Täby

Kontakta mäklaren

Patrik Borin

HusmanHagberg Täby
Mäklare Patrik  Borin, HusmanHagberg Täby
0729-99 12 16

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.