Norra Trädgårdsgatan 20 / Västra Vasagatan 39

Skillingaryd, Vaggeryds kommun Se på karta

2 650 000 kr

2 950 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
139 m²
Biarea
24 m²
Tomtarea
1 130 m²
Byggår
1954
Driftkostnad
59 362 kr/år

Här på Norra Trädgårdsgatan 20 finner vi ett boende som uppfyller många av kraven på ens önskelista. Vem vill inte flytta in i en gedigen villa från 1950-talet som varsamt renoverats för att bevara tidstypiska detaljer och som dessutom erbjuder en stor verkstadsbyggnad om ca 180 kvadratmeter fördelat i två plan på gården. Perfekt för den som vill bedriva egen verksamhet eller för den vill ha en egen ateljé. Här det endast fantasin som sätter gränser!

Fastighetenn har genom gått många större renovering genom åren, som nytt tak på huvudbyggnad samt verkstad, nya fönster på huvudbyggnad samt ny stam i och till huvudbyggnad. Dessutom installerades så sent 2021 solceller och laddbox för bil. Utöver detta installerades även bergvärme 2007, vilket bidrar till låga driftskostnader.

Huvudbyggnaden har varsamt renoverat och har med finess anpassat till ett boende som uppfyller kraven på ett modernt boende. Kvar finns vackra original detaljer som vacker fiskbensparkett, fönsterbrädor i marmor och en fin öppen spis med kamin.

Att bosätta sig här i Skillingaryd är praktiskt. Det mesta finns på promenadavstånd och vill man in till Jönköping eller Värnamo tar man sig dit snabbt och enkelt såväl kommunalt som med egen bil. Här finns flera förskolor och skolor att välja på och matbutiker, pizzeria, vårdcentral och mycket mera finns alltid nära till hands.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Kontakta mäklaren

Malin Bogdanoff

Bjurfors Jönköping
Mäklare Malin Bogdanoff, Bjurfors Jönköping
0723-147100