Byggmästaregatan 4

Skillinge, Simrishamns kommun Se på karta

7 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
232 m²
Tomtarea
966 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
32 600 kr/år

Från denna unika fastighet, alldeles vid hamnen på Skillinge fiskeläge, kan en panoramavy över havet och Bornholm avnjutas! Unikt tillfälle för dig som söker en problemfri bostad (fritidsändamål eller permanent) och samtidigt möjligheter för att bedriva verksamhet eller ha en fin hyresintäkt. Varför inte nyttja fastigheten som din semesterbostad och samtidigt hyra ut både bostad vid tillfälle och lokalerna kontinuerligt?

På övre plan finner vi en smart planerad lägenhet med tre sovrum, öppen planlösning och en fantastisk balkong. Bostaden har både stort bad och extra gästtoalett. Markplan rymmer ett stort utrymme, med badrum och mindre kök. Stora glaspartier och flera olika ingångar ger stor flexibilitet. Därtill finns en sidobyggnad om 44 m² med stora glaspartier och en egen parkering. Ändamålsenliga biluppställningsplatser. Det är upp till nästa ägare att finplanera trädgård och nyttjandet av byggnaderna.

Ett stenkast från huset finner vi småbåtshamnen, Skillinge Hamnkrog och restaurang Verandan, som serverar vedugnsbakade pizzor. Som ett ombyte från det privata jacuzzi-badet i trädgården finns fiskelägets egen vedeldade bastu en promenad från huset. Skillinge är ett levande samhälle med en vital företagarförening, förskola, livsmedelsbutik, restauranger, butiker och populära Skillinge Teater med sin vinbar.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarna Ekström & Co AB

Kontakta mäklaren

Marcus Ekström

Mäklarna Ekström & Co AB
Mäklare Marcus Ekström, Mäklarna Ekström & Co AB
0709-398286
Guldhemmnet logga

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020