Ölöv 528

Skurup Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
232 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1 230 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
26 850 kr/år

Välkomna till denna rymliga och spatiösa villa i ett plan med öppen planlösning, högt i tak och en härlig rymd. Här erbjuds ett stort och ljust boende på ett vackert läge med magisk utsikt åt alla väderstreck över de böljande landskapen. Perfekt för er som älskar närheten till naturen. Endast några minuter med bil från Skivarp där ni finner mataffär, busshållplats, gästgivargård, restauranger och skola.
Ca 7 minuter från Skurup, och E65, där Öresundstågen och pågatågen tar er till Malmö på under halvtimmen och Köpenhamn på knappa 50 minuter.

Fastigheten består av en skånelänga i vinkel där fd. stallbyggnad renoverats om till en stor sal och i andra änden av huset en egen gästavdelning med bostadshus i mitten. Ett boende på vackert läge i ett plan med flera sovrum, öppen planlösning, vardagsrum och kök och högt i tak. Det finns även två rymliga loft (ca 20 kvm vardera) i huset, varav ett idag nyttjas som sovrum med vacker utsikt över det böljande landskapet. Huset består också bland annat av stort vardagsrum med öppet upp i nock och direkt utgång till både innergård samt trädgården på baksidan där man kommer ut på en stor altan med tak. I bostaden finns också ett lantligt kök med mycket förvaring och diskmaskin, fräscht badrum, flertalet sovrum, två loft, samt en gästavdelning också med egen ingång. Vidare finns det en stor sal med egen ingång, också med en takhöjd på ca 6 meter, med många olika användningsområden. Kanske skapa fler rum? Eller Affärslokal eller Ateljé? Parkeringsuppställning precis utanför ingången. Perfekt för dig som jobbar hemma ifrån. Möjligheterna är oändliga!

Fastigheten är beläget en kort bit in från väg 101, som tar dig till Ystad i Söder och Malmö i Norr, på en rogivande stor tomt om 1230 kvm med vacker utsikt över bland annat Västra Vemmenhögs Kyrka och milsvid utsikt över de gula rapsfälten. På tomten finns eget växthus, odlingslådor, örtträdgård, äppleträd, röda vinbär, körsbärsträd, plommonträd, valnötsträd, fina björkar och ett majestätiskt bokträd. På tomten finns även en arbetsbod med stor potential.

På grund av Corona så är ni välkomna att ringa eller maila för privat visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup