Örkälla 78

Skyttorp, Uppsala Se på karta

3 325 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
156 m²
Tomtarea
2 346 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
25 800 kr/år

Välkomna till denna husdröm i populära Örkälla ca 30 minuter med bil från Uppsalas stadskärna. Som boende i området får ni bland annat tillgång till mycket uppskattad pool, föreningshus, fotbollsplan och lekplats. Ett idealt boende för både vuxna och barn!

Villa Kalmar från SmålandsVillan fördelar sig på 95 kvm och består av tre rum och kök. Vardagsrummet har plats för en stor soffgrupp såväl som matplats. Köket ligger öppet mot vardagsrummet med fin social kontakt men samtidigt väl avgränsat. Husets två sovrum, klädvård och badrum samlas i bostadens motsatta del.

Huset levereras med oinredd övervåning men kan efter hand inredas och utökas upp till 7 rum och kök och få en boyta om 156 kvm. Möjlighet finns även att lägga till detta från början mot tillägg.

Huset byggs färdigt under 2021. Det angivna priset är inklusive markarbete, vatten och avlopp samt bygglov. Även vissa tillval är gjorda med möjlighet att påverka interiör vid tidigt tecknat avtal.

www.smalandsvillan.se

Välkommen ansvarig mäklare Helena Wadström för mer information om fastigheten.

Kontakta Johan Eriksson 070-601 67 94 för mer information om Smålandsvillan eller för att boka en VR-visning av Villa Kalmar.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Uppsala