Frimansvägen 10

Södra Gottsunda, Uppsala kommun Se på karta

10 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
215 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
2 096 m²
Byggår
2003
Driftkostnad
53 127 kr/år

Nu finns ett av Södra Gottsundas finaste hus till salu. Detta fantastiska hus är hela 215 kvm stort och det finns även ett hus till på tomten som kan användas till uthyrning, generationsboende eller gäststuga. God energiklass tack vare bergvärme.

Riktig snygg och luftig villa med en fantastisk arkitektur. Härlig tomt som är insynsskyddad. Altan med skiffersten som fint är integrerad i träaltanen. Badtunna intill altanen. Till fastigheten hör även ett rymligt garage om 60 kvm. Goda parkeringsmöjligheter framför garaget. Fiber finns indraget.

Planlösningen ger dig ett fantastiskt vardagsrum med ett fönster som är helt makalöst! Här inne är det också öppet upp till nock vilket ger en enorm rymd. En inbyggd eldstad finns i väggen. Intill vardagsrummet ligger matsalen samt kök med matplats. Vidare på entréplanet finns tre sovrum (varav ett används om walk in closet idag), tvättstuga samt badrum med bastu. Övervåningen erbjuder två riktigt stora sovrum, en bra tilltagen klädkammare samt duschrum.

I Södra Gottsunda bor du nära skogsområden och naturreservat samt expansivt köpcentrum. Bra bussförbindelser till city och cykelbana hela vägen till centrum. Promenadavstånd till bad och bryggor i Vårdsätraviken.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Uppsala

Kontakta mäklaren

Annika Bolander

Widerlöv Uppsala
Mäklare Annika Bolander, Widerlöv Uppsala
0703557766