Granelidsvägen 7A

Södra Gottsunda, Uppsala Se på karta

8 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
186 m²
Tomtarea
767 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2001
Energiklass
C
Driftkostnad
53 488 kr/år
Antal besök
946
Dagar på Hemnet
1

En fin fastighet med en total boyta om 263 kvm inkl uthyrningsdel samt ett uppvärmt dubbelgarage om 49 kvm, totalt 9 rum - Ett trevligt och generöst 2-planshus samt en väl tilltagen separat uthyrningsdel! Huset erbjuder 7 rok med en boyta om 186 kvm och uthyrningsdelen som består av 2 rok erbjuder en boyta om 77 kvm. Solceller är installerade, vilket medför lägre driftskostnader. Fastigheten har även fått godkänt gällande bidrag för utökning av solcellspaneler. Detta tillsammans med att uthyrningsdelen betalar en stor del av din totala boendekostnad.

Bostaden, som har ett fantastiskt ljusinsläpp via sina stora fönsterpartier, inbjuder till trevligt umgänge med sina väl tilltagna och generösa ytor. Huset är fördelat på ett stort vardagsrum och matdel med öppen planlösning mot kök, två badrum, allrum, tvättstuga samt hela fem sovrum. Bostaden har även två balkonger, där den ena nås från vardagsrummet medan den andra nås från det idag sk master bedroom. Master bedroom ligger placerat på så sätt att det har eget badrum och separat klädkammare. Runt större delen av huset finner ni en väl tilltagen altan där ni kan njuta av trevligt och stort umgänge, samtidigt som ni kan följa solen från morgon till kväll. En lättskött tomt med stenlagda gångar och uppfart med plats för ytterligare bilar. Här finns även möjlighet till odling för den trädgårdsintresserade. Fastigheten avgränsas med en stenlagd mur samt staket i bl.a. smide.

Närheten till naturen är påtaglig samtidigt som området ligger centralt beläget med cykelavstånd till Uppsala centrum. På ett par minuter nås närmsta busshållsplats. På andra sidan Vårdsätravägen nås Uppsalas största naturreservat, Hågadalen-Nåsten med en fantastisk natur och en omgivande grönska. Här bor ni med närhet till förskola, natur- och strövområden, motionsspår för såväl löpning som längdskidor, idrottsplatser, badplats vid Vårdsätraviken (ca 1 km bort), båtliv, golfbana, ridning, kollektivtrafik och mycket mer som gör Södra Gottsunda till ett mycket populärt bostadsområde i ständig utveckling. - Det bästa av två världar!

Anmäl ditt intresse redan idag - Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 25
    apr
    Sön 25 apr kl. 11:00–12:30
    Anmäl dig till visning pga rådande situation - Varmt välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.