Neptunusvägen 14

Solgård, Huddinge kommun Se på karta

6 650 000 kr

7 495 000 kr -11 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
158 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
801 m²
Byggår
2010
Driftkostnad
29 044 kr/år

Denna villa är något utöver det vanliga! Den är en unik arkitektritad pärla med stora fönster och en generös takhöjd som släpper in härligt naturligt ljus. Planlösningen är både spännande och funktionell, med öppna ytor som skapar en trivsam atmosfär. Här finns också hela fyra rymliga sovrum för den större familjen eller gäster.

När du kliver in på entréplan möts du av ett stort sällskapsrum som direkt ansluter till hallen. Här finns även ett sovrum, en praktisk tvättstuga/dusch, en rymlig klädkammare, ett förråd samt ett stort rum som du kan anpassa efter dina egna önskemål, kanske som ateljé eller något annat spännande. En trappa upp finner du köket och vardagsrummet, med dubbeldörrar i glas som leder ut till trädgården och skapar en härlig förening mellan inomhus och utomhus. På en halvtrappa upp från sällskapsytorna finns två sovrum och ett badrum som bildar en egen avdelning. Ett extra sovrum ligger i anslutning till köket.

Här bor du på gränsen till Flemingsberg med ett utmärkt kommunikationsläge. Till Stockholm City är det 9 minuter med fjärrtåg och 19 minuter med pendeltåg. Det finns goda pendlingsmöjligheter till hela Mälardalen och Uppsala samt bra tillgänglighet till både Arlanda och Skavsta. När den förväntade Spårväg Syd står klart så underlättas resandet i södra Stockholm ytterligare genom att sträckan Älvsjö – Flemingsberg binds samman. Med ett nytt resecentrum i direkt närhet till näringsliv, bostäder, affärer, kultur, sjukvård och campus finns utmärkta förutsättningar att göra Flemingsberg till ett nav för ett hållbart resande. Dessutom finns det bekvämt närbelägna affärer, restauranger och skolor som gör vardagslivet enkelt och bekvämt.

I den direkta närheten finns det planerade området Stockholm South Business District. Det är ett framtida affärsnav för en ny tid i södra Stockholm. Med dragkraft för allt från stora internationella företag, ledande Life Science-bolag, anrika kulturinstitutioner och nya streamingbolag till startups och mindre lokala bolag skapas ett nytt affärsnav för en ny tid i södra Stockholm.

I närheten av bostaden finner du även Flemingsbergs Våtmarksområde, som är ett naturskyddat område känt för sitt rika fågelliv och vackra naturstigar. Detta gör det till en perfekt plats för avkopplande promenader och utforskning av den lokala flora och faunan.

Sammanfattningsvis är Neptunusvägen 14 i Huddinge en plats där du kan njuta av den fridfulla skönheten i naturen samtidigt som du har enkel tillgång till allt som behövs för ett bekvämt och praktiskt boende. Det är en plats som erbjuder det bästa av både stadsliv och naturupplevelser.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Huddinge/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Christoffer Kihlman

Bjurfors Huddinge/Älvsjö
Mäklare Christoffer Kihlman, Bjurfors Huddinge/Älvsjö
0732-57 56 76