Kistavägen 28

Sollentuna, Sollentuna Se på karta

8 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
153 m²
Biarea
74 m²
Tomtarea
1 076 m²
Byggår
1940
Energiklass
C
Driftkostnad
48 600 kr/år
Antal besök
10 496
Dagar på Hemnet
30

Vacker och påkostad villa i populära Norrviken med en totalyta om 227m². Här är det bara att flytta in och njuta i många år framöver, huset genomsyras av en härlig och social planlösning med öppna ytor och härligt ljusinsläpp. En omfattande renovering genomfördes under 2006 där stora delar av huset renoverades samt byggdes ut på det övre planet. Därefter har löpande renoveringar gjorts vilket gör att huset idag är i väldigt gott skick!
På entréplanet möts man av den öppna planlösningen med ett stort kök med goda arbetsytor och ett rymligt skafferi intill. I anslutning till köket finns plats för ett matsalsbord för minst 10 personer samt en stor soffgrupp. Uteplatsen nås från vardagsrummet och är även denna väl tilltagen med goda ytor för möblemang samt en jacuzzi som är lika skön en varm sommardag som den kallaste vinterdagen. Trädgården är lummig och helt fri från insyn, barnvänlig och plan tomt med stora gräsytor.
Väl inne i huset igen tar vi trappan upp till den övre våningen, samtliga sovrum återfinns på detta plan samt ett allrum med en fransk balkong samt en wc. Master bedroom med en stor walk-in-closet, ett barnrum intill samt ett tredje sovrum med en lyxig hotellkänsla i mörka toner.
Husets källare är till viss del inredd och rymmer tvättstuga med duschkabin, ett hemmagym/kontor, bastu och förvaringsutrymmen i mängder. Det kanske mest utstickande i hela huset återfinns även i källaren, nämligen vinkällaren som gömmer sig i ett valvliknande rum och är något att stolt visa upp för gästerna.
Med andra ord är detta ett hus med väldigt många rätt där det bara är att packa upp flyttlådorna och börja uppskatta fördelarna med att bo på Kistavägen 28!
Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna