Örnäsvägen 46

Söndrum/Havssidan, Halmstad Se på karta

8 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
207 m²
Biarea
27 m²
Tomtarea
1 156 m²
Byggår
1959
Driftkostnad
38 399 kr/år
Antal besök
27 981
Dagar på Hemnet
23

Örnäsvägen är för många Halmstadbor en adress med hög status och exklusivt läge i centrala Söndrum alldeles intill hav och strand. På Örnäsvägen 46 följs denna känsla väl upp av ett förstklassigt boende i 1-plan där man satsat lika mycket på den fantastiska utemiljön som den invändiga interiören. Planlösningen är lika optimal för ett härligt socialt umgänge som för ett bekvämt vardagsliv med familjen. Den härliga baksidan är en privat oas som ligger i perfekt läge med eftermiddags- och kvällssolen som välkommen gäst. Övriga gäster stortrivs så klart i det charmiga gästhuset intill poolen.

Interiören är genomgående tilltalande och skapar en känsla av kontinental atmosfär med stora sällskapsytor i husets sydvästra delar. I motsatt del av huset fungerar familjelivet utmärkt med fem sovrum, två helkaklade våtrum, groventré, kontorshörna, dressingroom och andra estetiska förvaringslösningar. En gedigen byggnadsstomme som är lätt att underhålla är en given fördel för dess ägare.

Villan ligger endast 200 m från strandkanten och den omåttligt populära vandringsleden Prins Bertil stig. Tomtens soliga och lugna läge bli än bättre när det är lika nära till hav, strand och rekreation som till service, skola och fritidsaktiviteter.

Läs mer hos mäklaren
Renghammar Mäklarkonsult AB

Visningstider

  • 3
    jun
    Idag
    Föranmälan krävs
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.